Аквапарк в задния двор! Този мъж доказа, че всичко е възможно

1 от 4 Снимки
Басейнът на Торнтън
Снимка: Facebook
Басейнът на Торнтън

Още от най-ранни детски години Мики Торнтън мечтае да има басейн в задния си двор. Историята му е доказателството, че ако искаме нещо достатъчно силно, то ще се превърне в реалност.

Мики е решен да превърне съня си реалност. В мечтата му обаче има нещо нетипично. Още когато е на 9 или 10 годинки, той си представя толкова голям басейн, че да може да се изгубиш в него и то - в задния двор. Вече пораснал, Мили решава, че е време да построи плувния басейн на бляновете си.

Господин Торнтън живее със семейството си в Ковингтън, Тенеси. Днес задният му двор прилича по-скоро на воден парк, отколкото на място, на което да си паркираш колата.

Басейнът е комбинация от солидно количество цимент, пясък, скалисти водопади, пръскачки и много, много вода. Личи си, че мъжът е вложил цялото си сърце в реализирането на мечтата си.

В началото басейнът се строи с идеята да се използва само от семейството на Торнтън. Спиращото дъха творение обаче привлича вниманието на голям брой хора, включително съседи и приятели. Ето защо семейството позволява на всеки желаещ да се наслаждава на аквапарка им в задни двор и то – напълно безплатно.

Желаещите да използват басейна от мечтите на Мики ставаха вес повече и всеки държи да остави малка сума срещу невероятната възможност. Ето защо скоро след пускането на аквапарка в употреба на семейството все пак се налага да определи минимална цена. Вниманието към парка обаче не спира дотук.

Днес басейнът се отдава под наем за партита, рождени дни, сватби, семейни събирания и други събития. Освен всичко тук са кръстени близо 400 бебета. Известни личности също избират мястото за свои събития. След семейство Торнтън и мини аква паркът им вече не звучи чак толкова налудничаво да построим плувен басейн в задния си двор – дори напротив!

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати