Ето какво да изхвърлите от дома си, за да имате късмет през 2018-та

1 от 7 Снимки

1. Дрехи, които вече не носите


Огледайте добре гардероба си и ако сред дрехите ви има такива, които вече не носите, може да ги подарите на друг, който ще ги използва или да ги дадете за рециклиране, но не ги дръжте в дома си, защото носят отрицателна енергия.

Остават броени дни до края на 2017 година, а за да имаме късмет и успех през следващата 2018-та, която е покровителствана от Жълтото земно куче, трябва да изхвърлите някои предмети, които носят негативна енергия.

През последните дни от месец декември повечето хора украсяват домовете си и си правят равносметка на постигнатото през изминалите месеци, но малко хора обръщат внимание на друг важен момент от подготовката за Новата година – почистването.

И не става въпрос само за пускането на прахосмукачка и обирането на праха, а за почистването на всички стари и непотребни вещи. Трупането блокира положителната енергия, заради което освежаването на дома е важно.

Вижте в галерията ни кои са вещите в дома ви, които гонят късмета и успеха, и преди да е настъпила Новата година, ги изхвърлете.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати