Топ 5 великденски идеи за декорации за дома

1 от 5 Снимки

1. Великденска кошница


С нея може да украсите както вратата, така и хола и или трапезата. В зависимост от това колко сте сръчни може да бъде изработена от ратан, метал, прежда или картон. В нея може да се вплетат изкуствени цветя – така кошницата може да се ползва и като тематична пролетна украса. Боядисайте я в нежни пастелени цветове, които ще създадат пролетно настроение.

Във великденската кошница може да включите следните елементи: декоративни великденски яйца с различни размери, шоколадово яйце или зайче, свежи цветя или мини саксия, закачливи фигурки на кокошка с пиленца, на великденски заек, домашни приготвени лакомства и такива, които да похапвате на трапезата.

Великден е на прага ни. Ако все още не сте решили как да украсите дома си, няма причина да се притеснявате. Ние ще ви помогнем.

Както всеки друг празник, Великден също изисква да подготвите дома си. Добрият декор създава настроение и уют. Ето защо трябва да е подбран с вкус и желание.

Всеки може да си купи тривиалната украса, която се предлага буквално навсякъде. Ако обаче обичате да сте различни и влагате сърце и душа във всичко, което правите, направете сами декорациите.

Подгответе дома с помощта на някои от тези 5 оригинални идеи, които може да видите в нашата галерия. За целта ще ви трябва декоративна хартия в избрани от вас цветове, ножица, лепило, красива стъклена ваза, цветя и много много желание и добро настроение.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати