Ezine.bg»Статии»За Дома»Фън Шуй»Кухня по Фън Шуй: Мисията възможна!

Кухня по Фън Шуй: Мисията възможна!

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
4 от 4 Снимки

4. Земният елемент


Той носи важната заземяваща енергия и стимулира идеята за живот, осъзнат в тялото - нещо, което е изключително важно особено в кухнята, където се работи с ножове и огън. Ето защо плоскостите и плочките трябва да бъдат в гамата на земните цветове. Декорации, килимчета и съдове в златисти тонове и други земни нюанси също биха засилили земният елемент в кухнята.

За да е прекрасен и успешен животът ви, е редно всичко в дома ви да е според Фън Шуй. Древното китайско изкуство за хармонизиране на енергията действа безотказно.

Според правилата на Фън Шуй кухнята е най-важната стая в дома. Като олицетворение на човешкото сърце, тя трябва да е добре осветена.

Атмосферата в нея трябва да е приятна и уютна. Всеки гост, който влезе в кухнята, трябва да се чувства добре. Домакинът не трябва да има никакви притеснения да допусне в нея своите най-близки хора, приятели и роднини. Така той ги допуска директно в сърцето си.

Фън Шуй правилата за подредба и дизайн на кухнята не са сложни. Те обаче са задължителни, ако искате да живеете в мир и хармония със себе си.

Вижте в нашата галерия как да постигнете една перфектно подредена според китайското древно учение кухня.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати