Ezine.bg»Статии»За Дома»Съвети за дома»Ако имате малка кухня, тази стена е идеална за обзавеждането ѝ

Ако имате малка кухня, тази стена е идеална за обзавеждането ѝ

Антония Р.Антония Р.
Джедай
3k77
Кухня

Тясното пространство е сред най-големите предизвикателства за интериорните дизайнери, но по-креативните от тях могат да измислят решение. В галерията ни може да видите как с една стена се решава проблема с малката кухня.

Идеята е на дизайнерската компания Handwerk Art and Design. Те са създали проект за тясна кухня в малък апартамент. Не е можело да бутната стената и да разширят пространството за готвене, тъй като това щяло да се отрази на останалите помещения в жилището.

Търсело се е по-ефективно решение, така че да се използва всеки сантиметър от пространство. То е трябвало да се превърне в удобно и красиво място за хранене.

Затова дизайнерите са проучили навиците в кухнята на собственика и са проектирали кухнята в негова полза. Идеята е била да се създаде стена, която да замести огромните шкафове за посуда.

На стената е било поставено табло от дърво, като на едната му част е проектирана за чаши, а другата за чинии, вилици и лъжици. Така не е имало нужда от големи шкафове за посуда, който да правят кухнята още по-малка.

А и стената идеално паснала на собственика, който обичал приборите му да са на видимо място и на една ръка разстояние.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати