Тези цветове в дома ви ще ви донесат късмет според фън шуй

1 от 5 Снимки

1. Червено


Червеното се свързва с любовта и страстта. Освен това поддържа жизнената ви енергия на високо ниво. С червено около себе си ще се чувствате по-активен и затова е препоръчително да е извън спалнята ви. Червена спалня няма да ви позволи да спите спокойно, но ако вратите в дома ви са червени или отделни орнаменти от дома ви, ще усещате само положителната страна на цвета.

Фън шуй е учение, което ни показва как да подредим дома си, така че да стимулираме късмета и просперитета. В галерията ни може да видите как да използвате цветовете според тази практика.

Изброили сме 5-те цвята, които ще направят дома ви по-уютен, спокоен и зареден с положителна енергия. Тези цветове в интериора ще ви накарат да се чувствате добре у дома.

Цветовете е в жилището ви също са метод, чрез който да подобрите обстановката около себе си. Така например ако в последно време боледувате по-често, заложете на зелено в дома си, а ако не може да спите добре – изберете лилаво.

Кои са другите нюанси, които засилват притока на положителна енергия, може да проверите в галерията.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Банко Пиронков
Добре е авторката да изкара един курс по Фън Шуй базово ниво, за да знае какви съвети да дава на читателите, а не като тези тук!
Банко Пиронков, консултант по Фън Шуй
1
0