Любовен хороскоп за 2019-та за зодия Стрелец

Любовен хороскоп за Стрелец

Сатурн остави своя знак миналата година и няма да се връща в близките 28 години, а през 2019 г. имаме Юпитер в Стрелец. Това може да се почувства като прераждане! Ще видим връщането на по-оптимистичните, щастливи черти, които винаги са били свързани с вашия знак, и със сигурност ще се чувствате по-комфортно и естествено. Ето какво още ви очаква според нашия любовен хороскоп за зодия Стрелец!

Юпитер във вашия знак официално е от 8 ноември 2018 г. до 2 декември 2019 г. и е прекрасен период за наслаждаване на любовните ви отношения с партньора или започване на нова любов и ще се чувствате на върха на света. Това влияние е силно през целия период и служи за увеличаване на Вашето доверие и лично влияние.

По време на този цикъл хората наистина ви харесват. Изглежда, че сте в свои собствени води по това време, и този цикъл е повече за преоткриване на вашата независимост и искра, отколкото за уют с партньор, това усилва чувството ви за себе си и ще има положителни отражения и в любовния ви живот.

Любовен хороскоп за Стрелец

Според нашия любовен хороскоп за зодия Стрелец миналата година сте се сбогували с неща, които вече не са допринесли за растежа ви, а за някои от вас това може да включва любовна връзка. Алтернативно това е време на голяма преоценка на целите.

Необходими бяха корекции, за да се постигне по-голяма увереност. Тази година очаквайте напредък! Това е период на повишено доверие и това може да подсили взаимоотношенията ви. Хората се радват на вашата компания и са привлечени от вашата положителна енергия. Чувствате че имате право на щастие и награди и това води до положителни възможности в живота ви.

Ако сте свършили добре работата си, това може да бъде особено благоприятен период. Вашето доверие в себе си и вярата в света нарастват стремително и ви носи успехи в кариерата. Вие сте по-склонни да се наслаждавате на нови преживявания и да се отървете от онези неща, които ви държат назад от истинския живот.

Последният път, когато Юпитер пресичаше вашия знак, беше от ноември 2006 г. до декември 2007 г. (и преди това от декември 1994 г. до януари 1996 г.). Транзитът на Юпитер е различен за всеки - и е различен за всеки човек в различните цикли в живота им - но може да е полезно да погледнем назад към тези периоди, за да видим какво се случва тогава, тъй като подобни теми могат да се появят за вас тази година.

Любовен хороскоп за Стрелец

Според този любовен хороскоп за зодия Стрелец Меркурий управлява вашия сектор на ангажирани партньорства и Меркурий се движи бързо през знаците. Периодите на Ретрограден Меркурий могат да са също важни периоди за забавяне или догонване. Ретроградите на Меркурий през 2019 г. са: 5 - 28 март, 7-31 юли и 31 октомври - 20 ноември

Марс управлява вашия романтичен сектор и докато се движи бавно или е бил ретрограден през 2018 г., е директен през цялата година 2019 г., което предполага, в общ смисъл, че има по-малко пречки или забавяния, свързани с твоята любов. Марс започва годината във вашия романтичен сектор, където се чувства чудесно и скоро се свързва с Юпитер във вашия знак - още едно щастливо разположение - до края на януари. Това е страхотна възможност за любов, запознанства и романтика.

Друго голямо развитие, което може да повлияе на любовния ви живот, е Уран, който се движи във вашите сектори на работа и здраве от 6 март напред. През 2018 г. е имал лек досег, но сега е с теб по-трайно - всъщност 7 години. В продължение на седем години Уран е въвеждал непредсказуема тема към вашия живот на запознанства. С Уран, който премахва натиска на романтичния си живот, вероятно ще видите чувства и любовни взаимоотношения изглаждащи и уреждащи се през 2019 и след това.

До декември 2019 г. темата за финанси и бизнес напълно завладява! Това е прекрасно време за бизнес успех и производителност, а това ще продължи и до 2020 година.

Любовен хороскоп за Стрелец

Марс е във вашия партньорски сектор от 31 март до 15 май 2019 г. Това може да бъде време на фойерверки в партньорството. Може обаче да не чувствате винаги, че топката е във ваши ръце през този период. Възможно е да ви обземе ревност в преследването на човек или връзка, или някой може да се стреми да ви преследва! Погледнете на 11-14 май за период на супер възможност да съчетаете убедителност и привлекателност.

Според любовния хороскоп за Стрелец, докато Венера преминава през вашия любовен сектор от 20 април до 14 май 2019 г., вашият чар е лесноосъществим и естествен. Това е игрив, безгрижен и магнитен период за любов, особено за случайни флиртове. Вашите сили на привличане са високи. Любовта идва към вас, вместо да се налага да я преследвате. Имайте предвид, че романтичният сектор е по-скоро игра, отколкото ангажимент. Венера се справя особено добре около 8-14 май, засилвайки още повече романтичната ви привлекателност, въпреки че на 9-ти може да има някои обрати.

Марс във вашия сектор на интимност е от 16 май до 1 юли 2019 г. може да задейства действително страстите и вашия интимен живот. Може да се направят някои корекции - проблеми с ангажираните отношения, които се въртят около секса и парите, могат да бъдат излъчени сега. Конфликтите трябва да бъдат изправени директно с Марс тук, съветва още вашия любовен хороскоп за зодия Стрелец.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати