Как да впечатлитe мъж Стрелец?

Връзката с мъж Стрелец е прикючение

Мачовците от зодия Стрелец са сред най-интересните представители на зодиака. Те са смели, артистични и забавни. Отличават се с неподражаемо чувство за хумор. Обичат предизвикателствата и приключенията.

С тях една жена никога не може да скучае. Въпросът обаче е как да впечатлите мъж Стрелец? Истината е, че тези момчета са много взискателни към момичетата до себе си и трябва да вложите цялото си старание, за да спечелите сърцето на Стрелеца.

1. Покажете, че няма да му е лесно с вас

Мъжете от зодия Стрелец са ловци. Колкото по-трудно им е да прелъстят една жена, толкова повече се амбицират да го направят. Правете се на недостъпни, за да впечатлите Стрелец.

2. Бъдете мистериозни

Двойка

Загатнете на Стрелеца интереса си към него, но в никакъв случай не му казвайте директно колко много си падате по него. Не бързайте и да разказвате всичко за себе си. Разкривайте по малко с всеки изминал ден. Нека очаква всяка ваша следваща среща с вълнение и още опознава чертите на характера ви. Това е най-добрият начин за впечатляване на Стрелец.

3. Изненадвайте го

Стрелците обичат разнообразието и новите усещания. Ако всеки път успявате да го сюрпризирате с жест, предложение или идея, той ще бъде ваш.

4. Демонстрирайте чувство за хумор

Стрелците са естествени, открити и забавни. И се впечатляват от жени със сходни качества. Ако проявите високомерие или хладно отношение, няма да как да впечатлите мъж от зодия Стрелец. Но ако правите весели подмятания и се държите приятелски с тях, лесно ще спечелите симпатиите.

5. Не бъдете претенциозни

С мъж Стрелец никога няма да ви е скучно

Стрелецът се чувства комфортно навсякъде, но определено не е от хората, които често ще видите в скъпи и тузарски ресторанти. Ако искате да впечатлите мъж Стрелец, поканете го в кокетно, но непринудено кафене.

6. Пътувайте с него

Стрелецът е безнадежден приключенец и пътешественик. Ако непрекъснато го изненадвате с нови идеи за пътувания, ще му направите силно впечатление.

7. Не спирайте да се усмихвате

Стрелецът не гони някакви огромни цели. Той живее ден за ден. Намира щастие в малките радости и иска дните му да са изпълнени с усмивки, веселие и пoложителни емоции. Колкото повече усмивки му подарявате, толкова по-вече.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати