Любовен хороскоп за 2019-та за зодия Телец

Любовен хороскоп за Телец

Сатурн се е преместил от вашия интимен сектор (от средата на декември 2017 г.) и е в хармония с вашия знак, скъпи Телци, това продължава и през 2019 г. Това е огромно облекчение за взаимоотношенията и за вашето отношение към интимността, като цяло! Ето какво още разкрива вашият Любовен хороскоп за 2019-та за зодия Телец.

Юпитер премина през вашия партньорски сектор миналата година и от ноември 2018 г. до декември 2019 г., Юпитер се движи през вашия сектор на интимност, увеличавайки по-нататък нивото на интимност на връзката. И така, получавате две години допълнително внимание в своите романтични връзки.

Докато Сатурн вече не преминава през зона, фокусирана върху връзката на вашата слънчева графика, тя е в хармония с вашия знак до 2020 г. Всъщност този транзит обикновено стабилизира живота ви и до известна степен има този ефект. Въпреки това Уран е настроен да разклати живота ви на някои нива. Уран прекарва около 7 години в знак и сега е в твоя.

Уран преминава през Телец от 15 май до 6 ноември 2018 г., а след това от 6 март 2019 г. - години 2025/6. Макар че е само в началото и всъщност отстъпва от ноември 2018 г. до март 2019 г., със сигурност ще окаже известно влияние върху вас, особено тези, родени в началото на знака на Телец. Всъщност, това може да донесе независимост - избухване на енергия: Трябва да имам свобода - но до март 2019 г. може да се върнете обратно в черупката си.

Въпреки това от март 2019 г. напред ще бъдете все по-независими. Телците са известни с вкоренеността си и желанието си за мир и спокойствие, така че електрическата енергия на Уран в живота ви може да хвърли няколко души, които познавате, зад борда! Не се притеснявайте, важните хора ще се приспособяват и ще приемат новата ви нужда от самоизразяване. Опитайте се да избягвате ненужни промени. Уверете се, че правите избор, вместо само да реагирате, гласи още вашият Любовен хороскоп за 2019-та.

Любовен хороскоп за Телец

Тъй като Меркурий управлява вашия романтичен сектор, неговите ретроградни периоди понякога могат да доведат до забавяне или до период на анализ на романтичните ви взаимоотношения. Това може да варира по интензивност от период на никакъв реален напредък, до облекчаване на натиска, до период на неопределеност или до обратен ход. През 2019 г. имаме Ретрограден Меркурий от 5 март до 28 (във вашия приятелски сектор), от 7 до 31 юли, а след това от 31 октомври до 20 ноември (във вашия партньорски сектор).

Плутон като владетел на вашия партньорски сектор продължава да преминава през практическия знак на Козирог.

За много от вас връзката може да е станала по-делова, практична и по-малко динамична или жизнена. Самотните Телци могат да се окажат привлечени от по-зрели, стабилни партньори - тези, които могат да осигурят стабилен и сигурен начин на живот за тях. Те трябва да следят за изкушението да влязат в удобна среда, като вземат предвид потенциалните дългосрочни последици от партньорството по практически причини, гласи още вашият любовен хороскоп за Телец.

Въпреки това много от вас може просто да се окажат привлечени от по-зрели и стабилни хора без желание или нужда да се ангажират. Можете също така да бъдете особено привлечени към хората, които са ориентирани към целите си, защото уважавате тяхната трудова етика. Това може да са лица от вашата служба.

Любовен хороскоп за Телец

Споделени ценности, толерантност и уважение към личните философии на другите, продължават да бъдат особено важни за всяка ангажирана връзка в живота ви. Някои от вас ще открият, че срещнат партньори чрез образователни или религиозни пътища, а някои ще намерят партньори чрез пътуване и връзка с чужди страни през следващите години с Плутон, който се движи през вашата слънчева девета къща. Споделени приключения продължават да бъдат голям тласък в настоящите отношения.

Марс е във вашия знак от 14 февруари до 30 март 2019 г. и вашият животински магнетизъм е много силен. Вие сте склонни да следвате това, което искате, без извинение.

Венера прекарва 15 май - 8 юни във вашия знак - любовта сякаш идва при вас, без да е необходимо да я преследвате. Самочувствието ви нараства и жънете все по-големи успехи във флиртовете.

Марс преминава през вашия романтичен сектор от 18 август - 3 октомври 2019 г. и може да има искри, които летят в въздуха, понякога предизвикателни, но със сигурност по-вълнуващи от обикновено. Погледнете на 22-28 август за период на супер възможност да бъдете убедителни и привлекателни.

Докато Венера преминава през вашия романтичен сектор от 21 август до 13 септември 2019 г., вашият чар е лесен и естествен. Това е игрив, безгрижен и магнетичен период за любов, особено за случайни любовни връзки. Вашите сили на привличане са високи. Любовта идва към вас, вместо да се налага да я преследвате, предсказва нашият любовен хороскоп за Телец.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати