Любовен хороскоп за 2019-та за зодия Дева

Любовен хороскоп за Дева

В началото на 2019 г. обвързаните Деви могат да срещнат някои проблеми. Ще се поколебаете да направите избора, който е от съществено значение за вас. Обаче ако се замислите сериозно за този избор, то той ще изглежда очевиден и неизбежен.

Във всеки случай, трябва да поговорите за това с вашия съпруг/съпруга. Ако не гледате подозрително на любовния хороскоп за Дева, до края на 2019 г. може да имате прекрасно любовно приключение и възраждане на връзката с партньора.

Дотогава ще бъдете убедени, че любовта може да ви донесе истинско удоволствие и не е просто капан за правене на бебета, както биха си помислили мнозина!

Поради някои невероятни астрални влияния, вие ще имате голяма сила на съблазняване и без проблеми ще завладявате сърцата и умовете на избраниците ви. В пълния си блясък ще бъдете до средата на годината.

През това време е възможно да се интересувате повече от сексуалните аспекти на взаимоотношенията, като това може да обиди някои от вашите партньори. Ако успеете да контролирате тази си слабост, можете да очаквате период, изпълнен с божествени изненади.

За необвързаните представители на зодия Дева втората половина на 2019 г. ще донесе неочаквано приятна среща. Този път не се опитвайте да гледате под лупа или да съдите прибързано човека отсреща. Просто се отпуснете и се насладете на миговете прекарани заедно. С времето ще разберете, че не сте сбъркали и това е липсващата ви половинка.

За сингълите 2019 година се очертава и много купонджийска. Очакват ви доста вълнуващи събития, и то на най-необичайните и романтични места. В края на годината ще успеете да преодолеете всички табута и забрани и ще изживеете любовния си живот, точно както сте си го представяли, напълно пренебрегвайки всички клюки и сплетни.

Някои от представителите на зодия Дева, които вече са намерили половинката си, ще се радват на приятни емоции заедно с любимия.

Ето какво показват звездите за зодията за всеки месец от годината. Вижте по-подробно своя любовен хороскоп за 2019-та за зодия Дева:

Януари

Любовен хороскоп за Дева

В първия месец на 2019 г. от вас, Деви, се изисква да организирате събитие или да се погрижите за проект, в който ще трябва да вложите целия си организационен талант и внимание към детайлите. Поради тази причина ще прекарвате много време в службата. Направете всичко, което е по силите ви, за да не станете изключително взискателни към партньора си. Вслушвайте се внимателно в мнението на половинката си и не го пренебрегвайте.

Февруари

Разнообразието в любовния живот може да бъде от полза за обвързаните представители на зодия Дева, поне от февруари до средата на март! В съвместния ви живот се предвиждат някои прекрасни моменти или се решават някои по-стари конфликти. На работното място ще сте по-малко ефективни в сравнение с миналия месец, но отново ще изпъкнете, заради добрите си организационни умения. В максимална физическа форма сте!

Март

През март 2019 г. трябва мъдро и търпеливо да чакате всички тези 31 дни да минат. На работното място е много важно да се действа, особено когато решавате даден проблем. От финансова гледна точка ще откриете, че трябва да похарчите повече, отколкото сте планирали, а в любовта ревността ще доведе до сериозни причини за пререкания с партньора ви.

Април

За вас Деви, април 2019 г. няма да се различава особено от предходния месец. Имате същото заразително и романтично настроение, което тече през вените ви и ви дава сили да поддържате високо ниво в спалнята. Професионално е възможно да се развие апетит за бизнес, инвестиции или придобивания. Сега е моментът да кандидатствате за безвъзмездна помощ или субсидия, ще направите някои добри пари в замяна. Избягвайте всички вредни храни, казва още нашият хороскоп за Дева.

Май

Любовен хороскоп за Дева

Месец май идва с объркващи гледни точки в любовта. Нептун ви заблуждава и ви прави уязвими пред лъжите, за да можете да направите грешен избор в личния си живот. Професионално, шансовете за развитие са големи. Възможно е да преминете през специализация или някакво обучение. Не са изключени и пътувания. Успехът идва, но не без препятствия и много главоболия. Имате добър физически тонус.

Юни

Юни е плодотворен период за вас. Очертават се красиви моменти и перфектен баланс между обич, приятелство, чувственост и други основни съставки за вашето общо благополучие. Парите и кариерата са в застой, предупреждава вашия любовен хороскоп за Дева.

Юли

Къщата на парите е активна през този месец за Дева, затова могат да се появят някои неочаквани печалби. Колкото по-големи са събраните суми, толкова повече ще са разходите. Предвижда се промяна в любовния ви живот - или ще се срещнете с някой нов човек, или ще преминете през някои трансформации в сегашните си взаимоотношения.

Август

Романтиката ще се настани удобно в знака на Дева, благодарение на Нептун, който спира в къщата на двойките. На работа ентусиазмът не е на високо ниво, но късметът може да бъде на страната ви, особено финансово. Вашата отслабена имунна система може да причини леки здравословни проблеми.

Септември

Любовен хороскоп за Дева

Вие отново ще се влюбите в интелигентността на партньора си и ще имате безкрайни дискусии, защото Венера преминава през къщата на ума и ви прави по-комуникативни и отворени. Нептун ви помага да бъдете по-мечтателни и повече от идеалисти, което носи ползи в живота на обвързаните. Освен, разбира се, ако не решите да пресечете линиите и да инвестирате чувствата си в грешни посоки. Бъдете по-умерени в любовта си!

Октомври

Представителите на зодия Дева ще се радват на мир, хармония и разбиране още в първите дни на октомври. Обвързаните се интересуват повече от интелектуалната съвместимост с партньора си и са готови да забравят миналите конфликти, за да запазят спокойствието в личния си живот. Октомври носи много сантиментална стабилност на този зодиакален знак, издава нашият любовен хороскоп за Дева.

Ноември

Насладете се напълно на този спокоен период в любовния си живот. Позицията на Юпитер носи вашите постижения и удовлетворение в любовта, а Марс увеличава либидото и силата ви на привличане. Възможно е да срещнете половината си, а ако вече сте намерили сродната си душа, сега е моментът да направите следващата стъпка във връзката ви. От 5 месеца любовта е благоприятна за вас, гласи любовният хороскоп за Дева!

Декември

В личния ви живот ви очаква изобилен период, защото Юпитер присъства във вашия зодиакален знак и ви носи мир, романтика, хармония и много духовна топлина в ръцете на човека, когото обичате. Ако нямате някой специален в живота си, ще трябва да се огледате. Без съмнение ще забележите, че за някои от хората, които ви заобикалят, не са безразлични към вас.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати