Любовен хороскоп за 2019-та за зодия Водолей

Любовен хороскоп за 2019-та за зодия Водолей

Новите големи планетарни тенденции през 2019 г. не оказват пряко въздействие върху вашите сектори за романтика и брак, уважаеми Водолеи. Това обикновено означава, че е налице година на статуквото, в която вие сте в по-добра позиция да насочите живота си към романтична връзка или любов. Ето какво друго гласи вашият любовен хороскоп за 2019-та за зодия Водолей.

Наскоро сте изпитали мощни затъмнения в знака и финала на този цикъл е през януари 2019 г. По това време най-вероятно имате по-силно чувство за това, което искате и имате нужда от партньорството.

Вашият романтичен сектор се управлява от бързо движещ се Меркурий. Вашите случайни любовни взаимоотношения са особено уязвими към Ретрограден Меркурий.

Това са периоди, когато любовта може да има комуникационни проблеми или когато взаимоотношенията са объркващи. Това обаче са и важни периоди за забавяне и разглеждане на нещата по нов начин. Любовта не е само динамика и висока енергия - има моменти, когато трябва да се спрем и да преразгледаме нещата.

Ключовата разлика за вас по отношение на сърцето през 2019 г., Водолей, е, че независимо дали сте сами или във връзка, за първи път от дълго време сте наистина заинтересовани да се свържете по-задълбочено с партньор.

Любовен хороскоп за 2019-та за зодия Водолей

Това е ново за вас, защото вашият типичен път е да останете самостоятелен и по-скоро гражданин на света, отколкото партньор в отношенията. Затъмненията през 2018 г., които драматично измениха вашата перспектива, заедно с тежкия Марс, ретрограден в цикъла на вашия знак миналото лято.

Затъмненията паднаха по оста на партньорството (вашият знак и противоположния знак Лъв), принуждавайки ви да регулирате обектива, от който сте видели личната си идентичност и мястото си в отношенията.

С настъпването на новата година ще забележите, че всички събития, които се случват за вас миналата година, наистина са плодотворни. Ще имате още едно затъмнение във вашия партньорски сектор на 21 януари. Това е лунно затъмнение и подчертава значителна емоционална повратна точка за вас, гласи любовният хороскоп за Водолей.

Вие сте емоционално фокусирани в някого и вече не се страхувате да го покажете. За някои, ще осъзнаят, че емоционалната връзка не е подходяща и е време да се освободят от нея. Лунните затъмнения са такива - това е или завършек или осветление. Много зависи от това, което още се случва в личната ви любовна история. Въпросът обаче е преходът.

Любовен хороскоп за 2019-та за зодия Водолей

Ако сте сами, има много възможности да намерите нова любов. С Юпитер във вашия приятелски сектор до 2 декември, позволява на приятелите ви да ви вдъхновят и да ви помогнат да излезете от зоната на комфорт, така че да можете да създавате нови връзки. От 8 юни до 3 юли, Венера ще обиколи вашия романтичен сектор, стимулирайки потенциални любовни интереси, предрича любовният хороскоп за Водолей.

Потенциално запознанството ще бъде приятно и интелектуално стимулиращо в този момент. Не се изненадвайте, ако имате повече от една възможност за любов. Насладете се на пътуването, Водолеи. Сърцето ви е отворено и имате многобройни възможности за приятелство, флиртове и дори годеж. Послушайте съветите на нашия любовен хороскоп за Водолей и се порадвайте на възможностите!

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати