ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Любовен хороскоп за 2019-та за зодия Скорпион

Любовен хороскоп за 2019-та за зодия Скорпион

Любовен хороскоп за Скорпион

Годината 2019 е интересна за вас, скъпи Скорпиони, тъй като Уран се противопоставя на вашия воден знак и оживява взаимоотношенията, докато Сатурн спомага за стабилизирането на живота ви с удовлетворяващи, макар и понякога взискателни проекти.

Юпитер прекарва голяма част от годината във вашия ресурсен сектор и можете да почувствате по-силна, по-щастлива връзка с парите и нещата. Бизнесът може да бъде особено удовлетворяващ и възнаграждаващ, а може би и доста успешен.

Сатурн сега е във вашия комуникационен сектор до 2020 г., и докато Сатурн се представя добре тук и можете да спечелите много място в работата си и с хората като цяло, може да има моменти, когато се държите по-строго или плашещо, отколкото осъзнавате! Това е нещо, което трябва да обмислите. Ето какво гласи още вашият Любовен хороскоп за 2019-та за зодия Скорпион.

Вашият романтичен сектор е управляван от Нептун и Юпитер. Нептун е дългосрочен гост във вашия романтичен сектор, който има тенденция да придава трансцендентно качество на вашите случайни отношения, но понякога може да има объркващо влияние.

Отново тази година, Нептун се сблъсква няколко пъти с Уран, което предполага, че забавленията, удоволствието или романтиката понякога могат да пречат на вашите задължения и задачи. От януари до септември обаче можете да се насладите на по-добър баланс между романтика и практичност, вдъхновение и упорита работа, любов и кариера, мечти и реалност, предрича любовният хороскоп за Скорпион.

С дългогодишното влияние на Нептун тук, обаче, трябва да внимавате за хора, които може да ви изтощават ресурсите. Това не винаги е ясно, тъй като Нептун има начин да разтвори границите между хората до точката, че може да не знаеш напълно дали желанията на партньора са твои.

Любовен хороскоп за Скорпион

Това е преходно влияние, но дългосрочно. През 2019 г. Нептун продължава да носи някакво ниво на мистерия, интрига, духовност или объркване в любовния ви живот, какъвто е бил в предишните години. Можете да привлечете художествени, колоритни или неуловими любовници, както и малко необичайни и колоритни обстоятелства.

Вие сте силно романтична натура, но и донякъде склонни към самозаблуда - да видите това, което искате да видите в любовник, а не в действителност. Да бъдеш влюбен в любовта е напълно възможно сега, въпреки че някои от вас може да са доста разочаровани от романтичната любов. Любовта може да бъде сложна или направо неуловима!

Може да се окажете влюбени в някой недостижим или прикрепен например; или може да се прикрепите към някой, който смятате, че се нуждаете от спасяване. Използвайте известна предпазливост в това отношение. Драма в романтиката може да бъде прекрасна, но прекалено много от нея ще ви оставят само копнеж и може би дори съкрушение. Това са предупрежденията за Нептун от нашия любовен хороскоп за зодия Скорпион.

Въпреки това особено от януари до септември, е по-вероятно да се насладите на положителната страна на Нептун. Може много добре да срещнете някой, който ви отваря в света на романтиката или може да се насладите на повече магия в съществуваща любовна връзка.

Докато аспектите на Нептун са особено влиятелни, когато става въпрос за по-непринудени любовни отношения, Венера управлява вашия сектор на партньорство, а движенията ѝ са особено важни за Скорпиона, когато става въпрос за по-обвързващи или ангажирани отношения. Между другото, това се отнася и за бизнес партньорства и най-добри приятели.

Любовен хороскоп за Скорпион

Венера е ретроградна на всеки 18 месеца, а 2019 е ретроградна за Венера! Марс също се движи директно през цялата година и това обикновено означава, че има по-малко закъснения, забавяния и препятствия по пътя ви към вашите партньорства и планове или инициативи, отколкото миналата година.

Вашият владетел Плутон не формира много аспекти тази година, въпреки че формира магически аспект с Хирон, което ви помага да изразите себе си по-топло, естествено и открито. През март и април обаче Плутон прекарва много време да се мотае с Южния възел на Луната и тези месеци могат да бъдат малко предизвикателни, ако се придържате твърде силно към поведения или обстоятелства, които вече не са точно за вас.

Уран, който се премества във вашия партньорски сектор от март 2019 г., носи голяма промяна. Уран прекарва около седем години в знак, така че това ще остане с вас за известно време! Миналата година беше преходен период за Уран, откакто се премести в Телец и след това обратно в Овен, но сега става последователен от март 2019 г. напред, съобщава любовният хороскоп за Скорпион.

Уран тук има ефект на разклащане на вашите взаимоотношения и вашите очаквания от другарите. Това е област от живота, която със сигурност може да бъде на нестабилна земя, но с допълнителни грижи и знания, тя може да бъде и вълнуващ период.

От вас се изисква да промените правилата на взаимоотношенията си или да ги елиминирате напълно. В същото време трябва да се грижите за себе си, така че да се поддържа баланс. С други думи, дайте на другите пространство, но не им позволявайте да създават правила за вас!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати