Задават се магнитни бури! Ето кога да ги очаквате през февруари

При някои хора магнитните бури причиняват главоболие.

Магнитните бури през февруари 2019 г. ще се появят в началото на месеца, но метеорично зависимите хора могат да усетят влиянието им върху себе си дори и през следващите седмици. За да не ви изненадат магнитните трептения, разберете кога се очакват магнитни бури в следващите дни.

Забележете, че през февруари 2019 г. се очакват само няколко малки магнитни трептения. Все пак имайте предвид, че Слънцето може да бъде променливо и следователно да следват промените в прогнозата за календара на магнитните бури за февруари 2019 година.

Възможни са магнитни колебания на 5, 6, 8, 9, 14, 20 и 26.

Сериозни магнитни бури през февруари 2019 г. се очакват на 7 и 15-ти.

Магнитни бури през февруари 2019 г. - причина

Геомагнитните смущения на Земята периодично възникват поради процеси, които се случват на Слънцето, особено в областта на тъмните петна.

По време на слънчевите изригвания плазмените частици с голяма скорост избухват в космоса и достигайки до долните слоеве на земната атмосфера, предизвикват бури на нашата планета.

Магнитни бури през февруари 2019 г. - чувство за неразположение

По време на магнитни бури и сериозни геомагнитни колебания, чувствителните към тях хора често изпитват главоболие, безсъние, сърдечни заболявания, обостряне на хронични заболявания, отпадналост, повишено кръвно налягане, стрес и депресия.

Реакцията на тялото към магнитните бури е различна за всеки човек. Учените все още не са намерили точен отговор на въпроса защо слънчевата активност може да повлияе на нашите тела по този начин.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати