Ето как да бъдеш образцова съпруга!

Образцова съпруга

Замисляли ли сте се дали има как половинката ви да започне да ви смята за образцовата съпруга? Може би звучи като клише, но всъщност това е постижение, което реално може да направи вашия семеен живот много по-добър. Ето няколко начина да станете добра съпруга за своя любим:

Покажете му, че можете едновременно да сте добра съпруга и добра майка

Това да си майка е една от най-отговорните задачи на всяка жена и има защо. Много често обаче сме толкова съсредоточени в отглеждането, възпитаването и детето си, че изобщо забравяме за съществуването на онзи, който е една от основните причини малчуганите да са на бял свят. Това не е правилно и не е необходимо да пренебрегвате нито него, нито децата си. Предполага се, че сърцето ви е достатъчно голямо, за да можете да доказвате всеки ден обичта си на цялото си семейство, без някой да се чувства пренебрегнат.

Отделяйте време само за вас двамата

Дали ще е романтична вечеря, екскурзия, спа уикенд или някое нощувка на открито покрай красив язовир - няма значение. Важното е това да е време, през което не се налага да мислите за работата, за децата или пък за някакви проблеми. Време, през което да преоткриете защо сте се врекли един на друг.

Поддържайте страстта в леглото

Поддържайте страстта в леглото, за да сте добра съпруга

Не вярвайте на онези приказки, че на човек му писва всеки ден да яде боб или по-точно, че сексът със съпруга ви в някакъв момент ще писне и на двамата. Да, това може да се случи, но само ако не вкарвате някакво разнообразие в него. Ако го практикувате винаги в една и съща поза - е да, няма как да не писне, ще се превърне в нещо дежа вю. Но не самият секс е най-важен, а любовната игра преди него. Разнообразявайте както позите, така и встъпителната част, предхождаща секса. Можете да се вмъкнете в някое секси бельо, да си играете на роли или пък дори да се снабдите с някои секс играчки. В това няма нищо странно или пък срамно - важно е страстта в леглото да бъде поддържана.

Не пестете комплименти

Да, не си мислете, че само ние обичаме да ни свалят звезди. Нищо подобно, задължително е от време на време (поне) да подхранвате и мъжкото самочувствие, за да бъдете добра съпруга.

Научете се да готвите

Знаете, че любовта на мъжа минава през стомаха и това не е мит. При повечето мъже е така. В случай че не желаете да припарвате до кухнята или пък нямате никакво желание за готвене, то се научете как да поднасяте ястията на мъжа си (поръчани от някой намиращ се наблизо ресторант) по начин, който да го впечатли. Украсете ги с нещо, внесете естетика. Няма мъж, който да не забележи, че вие сте се постарали и сте вложили усилия, поднасяйки любимото му ястие като образцова съпруга.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати