ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Признаци, че Той те ревнува безумно

Признаци, че Той те ревнува безумно

При болезнена ревност мъжете са склонни към агресия
Стилна сгъваема масичка за лаптоп
Препоръчано за теб:
Стилна сгъваема масичка за лаптоп
35.00 лв.
Виж ››

Малко или много, всеки от нас проявява ревност в дадени ситуации. И това е нормално, когато държим на човека до себе си и не искаме да го изгубим. Когато обаче ревността стане болезнена, това може да наруши хармонията в една връзка и да доведе до нейния разпад. Предлагаме на вниманието ви признаци, че Той ви ревнува безумно.

1. Звъни ви непрекъснато

Звъни ви по 10, че и по повече пъти на ден. Не се дължи на факта, че сте му залипсвали прекалено много и то само 1 час, след като сте се разделили. Израз на безумна и болезнена ревност е! Непрестанното задаване на въпроси от рода на Какво правиш? или Къде си? в търсене на адекватните ви отговори ще се опитат да го успокоят, че не правите нищо нередно. Независимо че много добре знае, че сте отишли на работа или пък на лекции.

2. Проявява прекомерно любопитство към колегите, приятелите, съседите и познатите ви

Няма нищо лошо в това да проявява интерес към взаимоотношенията с близките ви хора, но понякога този интерес става прекален. Ще усетите по това в момента щом започнат да ви бъдат задави въпроси относно мъжкото ви обкръжение - Висок ли е? Хубав ли е? Забавен ли е? Семеен ли е? Какво е материалното му положение? - все въпроси, които крият в себе си нездрав интерес. Или по-скоро прекалено здрав.

3. Оглежда добре какво сте си облекли

Да, чудесно е да обръща внимание на това на какъв елегантен тоалет сте се спрели, но става неприятно когато започва да изказва неодобрение ако той е прекалено разголен. Не си мислете, че това е защото смята, че дрехите не ви стоят добре. По-скоро е точно обратното - прекалено добре ви стоят и той знае, че няма да останете незабелязана от погледите на другите мъже. Всичко това пробужда болезнена ревност у него.

4. Забелязва всички ваши нови вещи

Той ви ревнува болезнено и ви държи сметка за всичко

За повечето мъже е по-нормално да не забележат, че сте с ново украшение, посетили сте фризьор или пък сте с нови обувки. Но всичко това се набива на погледа на един ревнивец. Дали бижутата и обувките не са от някой обожател и посещението при фризьора не е свързано именно с него-онзи, другият? !

5. Уж небрежно търси нещо в чантата ви или пък "ровичка" в телефона ви

Би трябвало всеки мъж да знае, че дамската чанта е нещо неприкосновено. В ерата на телекомуникацията същото важи и за мобилния телефон. Не се връзвайте на обяснения, че искал да погледне колко е часа на телефона ви или пък, че търсел кърпичка (примерно, за да си издуха носа) в чантата ви. Нищо подобно- поредният признак, че ви ревнува безумно. А дали е за добро, можете да прецените сами!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest