Кое е духовното ви животно според зодията

Кучето е духовно животно на зодия Рак

Всеки човек се чувства свързан с определено духовно животно. Неговите нагласи, качества и реакции към предизвикателствата на живота, отношенията с другите индивиди и със средата, която обитава, могат да има доста допирни точки с начина, по който животните преживяват същите неща. А ето и кое е вашето духовно животно според зодията:

Овен – Тигър

Овните имат силен характер и знаят какво искат. Макар че понякога изглеждат доста страшни за околните, те са добри приятели и партньори, на които може да се разчита. Духовното животно на зодия Овен е тигърът, който с ловкост, хитрост, а когато се налага и с ярост, постига всичко, което иска.

Телец – Делфин

Духовно животно делфин

Телците общуват лесно с останалите хора. Те са щедри, искрени и надеждни. Обичат да бъдат независими, но и да прекарват колкото се може повече време с хора. Имат висок праг на търпение. Тяхното духовно животно е делфинът, който също има особена връзка с хората и е приятелски настроен към всеки.

Близнаци – Октопод

Представителите на зодия Близнаци имат поне две лица – едното е щастливо, позитивно и мисли доброто на всички останали, а другото – тъмно и емоционално. Понякога дори те се оплитат в желанията си. Тяхното духовно животно е октоподът, който също толкова рязко и често променя поведението спрямо останал

ите и никой не може да бъде сигурен кое свое лице ще покаже.

Рак – Куче

Духовно животно куче

Хората от зодия Рак обичат да се грижат за другите, правят го несъзнателно сякаш се чувстват длъжни да помогнат на всеки и да раздават любов непрекъснато. Те са много емоционални и са склонни да драматизират дори и дребни неща. Неслучайно тяхното духовното животно е кучето.

Лъв – Паун

Индивидите от зодия Лъв са изключително самоуверени личности. Най-добрата им черта е доверието. Няма човек, който да може да устои на чара им. Духовното животно на зодия Лъв е паунът, който така обича да се перчи със своята красота.

Дева – Мечка

Духовно животно мечка

Девите са известни перфекционисти. Те са изключително организирани и стават доста нетърпеливи, ако нещата не се случват така, както те са искали. Обичат да се грижат за другите и да поставят техните нужди пред своите собствени. Тяхното духовно животно е мечката.

Везни – Слон

Везните обичат баланса и всичко, свързано с изкуството, страстта и любовта. Да не забравяме и колко им е приятно да бъдат център на вниманието. Тяхното духовно животно е слонът, който също толкова обича да му се обръща внимание.

Скорпион – Котка

Котката е духовно животно на зодия Скорпион

Скорпионите имат способността бързо да разгадават душите на хората и да си направят съответните изводи за тях. Те са потайни. Свикнали са да поставят стени, докато не се почувстват добре с даден човек, но случи ли се това – показват нежността и любовта си. Точно заради това тяхното духовно животно е котката.

Стрелец – Вълк

Стрелците обичат хората, дори и тези, с които нямат общи интереси. Те са готови винаги да им помогнат на всеки да поведе битката, за която не се чувствате готов. Те са верни приятели и имат силен дух. Но подобно на тяхното духовно животно – вълкът, не обичат да споделят и предпочитат сами да преодоляват трудностите, с които се срещат в живота си.

Козирог – Лъв

Лъвът е духовно животно на Козирозите

Козирозите са родени лидери. Те са отговорни, амбициозни, емоционално резервирани, а понякога и доста агресивни. Знаят как функционира властта и не се страхуват да използват това знание в своя полза. Тяхното духовно животно е лъвът.

Водолей – Маймуна

Водолеите са изключително интелигентни, но предпочитат да крият това свое качество зад маската на шут. Те са непостоянни в решенията си и могат да бъдат много ексцентрични. Тяхното духовно животно е маймуната.

Риби – Бухал

Хората от зодия Риби обичат да говорят и да дават мъдри решения. Дългите разговори, в които хората споделят проблемите си, а те им дават съвет са им любими. Тяхното духовно животно е бухал.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати