Полезно или вредно е да се виждаш с бившия след раздялата

Не е много полезно да се виждате с бившия след раздяла

Дали е полезно или вредно да се виждаш с бившия след раздяла, е въпрос на лично мнение и характер. Също така това много зависи от начина, по който сте се разделили. Дали е имало разправии, скандали, или всичко е приключило мирно, и всеки е продължил живота си, без да мрази другия.

Дали е правилно да се виждаш с бившия си след раздяла зависи и от това колко време сте били заедно. Тъй като хората, които са прекали дълги години във връзка, после имат нужда да се виждат с с бившата си половинка.

Но ако след раздялата, независимо по каква причина, продължавате да имате чувства към бившия, е вредно да се виждате с този човек, защото това само ще ви нарани.

Но пък ако се налага и няма как да се избегне тази среща, особено ако имате общо дете, няма как да не се виждате. Ключовото тук е да запазите добрия тон, но и да се погрижите тези срещи да не са много дълги.

Ако сте приключили отношенията си с бившия по цивилизован и нямате чувства един към друг, срещите едва ли ще са вредни. Някои хора дори успяват да поддържат приятелски отношения след раздялата, макар и рядко е възможно.

Но обикновено такива случаи са изключителна рядкост. Обикновено хората след раздяла започват да се мразят и ненавиждат, така че бъдете внимателни и премислете добре преди да се видите с вашия бивш.

Ако се разделите с лоши чувства към бившия, по-добре да избягвате срещите си с този човек или поне да ги ограничите. Така ще си дадете време да се успокоите. А кой знае, след време може и наистина да имате приятелки отношения!

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати