Това са 7-те зодии, на които любовта ще се усмихне през май

7-те зодии, на които любовта ще се усмихне през май

Щастлива новина за тези 7 зодии, за коитомай ще бъде месецът на любовта! Ето ги и тях:

Рак

При обвързаните Раци нещата се подреждат бавно, но сигурно, типично за тях. Насладете се на любовта си.

Необвързаните също ще претърпят успехи, но първо трябва да повярват в себе си. Ако искате да промените нещо – направете го, сега е моментът. Бъдете сигурни, че усилията ви ще бъдат оценени.

Лъв

Това са 7-те зодии, на които любовта ще се усмихне през май

Обвързани, скоро май ще публикувате снимка със заветното „Да“! Подгответе се, защото ви очакват много незабравими мигове с любимия човек.

Възможно е необвързаните да получат вест от човек, който е бил част от тяхното минало. Дали изненадата ще бъде приятна? Предстои да разберете.

Телец

За обвързаните представители на тази зодия се очертава следваща стъпка в отношенията – годеж, сватба, пренасяне в общ дом, според това на какъв етап от връзката се намирате. Съдбата ви се усмихва и ви показва, че това е правилният човек за вас.

Онези, които си нямат половинки, но тайно харесват някого, е време да покажат чувствата си. Направете заветната крачка, защото ще си струва. Очакват ви много приятни емоции.

Везни

Това са 7-те зодии, на които любовта ще се усмихне през май

Единственото, което трябва да направят обвързаните Везни, е да се на насладят на отношенията си максимално. Оставете се на течението и изненадите, които ви е подготвила съдбата.

Онези, които си нямат половинки, могат да се приготвят за една истинска приказна любов. Любов като по филмите, започнала съвсем случайно.

Скорпион

Обвързаните, които не се чувстват удовлетворени от отношенията си, може спокойно да пристъпят към нова връзка, която този път ще бъде по-истинска и пълноценна. Време е за нова страница в живота ви.

Необвързаните може би си харесват някого. Проявете още малко търпение и задръжте признанията. Човекът, който сте си набелязали, също има какво да ви казва.

Стрелец

Това са 7-те зодии, на които любовта ще се усмихне през май

Обвързани ще стават все по-сигурни, че това е човекът, с когото искат да прекарат целия си живот. Очакват ви красиви, спокойни и хармонични мигове с любимия човек.

Необвързаните пък най-накрая ще срещнат човекът, предопределен за тях или просто ще отворят очите си и ще го видят по този начин. Естествено, ще бъдете напълно неподготвени и изненадата ще бъде още по-приятна.

Риби

Обвързаните ще чуят сватбени камбани и то много скоро. Пригответе се за нещо голямо, най-хубавото тепърва предстои!

Онези пък, които си нямат половинки, скоро ще се запознаят с нова тръпка. Очаква ви нещо доста пикантно, само още малко търпение.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати