ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Тези 4 зодии са каръците в любовта

Тези 4 зодии са каръците в любовта

ХрисиХриси
Новак
31415
тъжна двойка

Обикновено любовният живот е низ от върхове и падения. Ту ни върви, ту случваме на разочарование. Но какво да се прави...

Има 4 зодии, обаче, при които спадовете сякаш са константна величина. Те са каръците в любовта и определено трудно срещат подходяща половинка. Нека да видим четирите зодии, каръци в любовта:

Рак

Те са всеотдайни, грижовни, любящи и нежни. Биха направили всичко за човека до себе си и често го поставят на пиедестал. Силно емоционални са, заради което обикновено се подвеждат от чувствата си. Влюбват се в неподходящи хора, но все пак, нали човек трябва да слуша сърцето си.... Непоправими романтици, пренебрегват разума си, което също не играе в тяхна полза. Често се чувстват наранени и самотни. Липсата на любов ги съсипва, защото тя е двигателят на техния живот.

Дева

Девите се доверяват и влюбват трудно, особено ако в миналото са претърпели разочарование, което ги е сринало емоционално. За разлика от Раците, те се вслушват в разума си и то твърде много на моменти, толкова, че да не си позволят да се впуснат в ново изживяване, макар да знаят, че ще бъдат щастливи. Изглеждат позитивни и отворени към хората, но винаги таят съмнения относно човека отсреща. Обичат силно, стига да открият този, който да заслужи любовта им, което им отнема доста време.

тъжна жена с неуспех в любовта

Козирог

Точни и сериозни хора, които влизат във връзка, едва когато са наистина убедени в чувствата на бъдещия си партньор. За целта им е необходимо доста време и често остават сами. Обмислят всяка своя стъпка, подхождат съмнително и се нуждаят от някого, на когото да може да имат доверие и то да им се доказва непрестанно. Стремят се към стабилни връзки.

Риби

Те са мечтатели, които таят в съзнанието си представа за идеалната любов, като тази в приказките. Често остават разочаровани от действителността точно по тази причина. Нуждаят се от време, за да погледнат обективно на нещата. Биха направили всичко за човека, когото обичат. Романтични, чувствителни и всеотдайни са. Макар, често да са с разбити сърца, никога не губят надежда и тя е нещото, което ги крепи.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати