Как да задържиш интереса на мечтания мъж

Как да задържиш интереса на мечтания мъж

Да се привлече вниманието на един мъж не е трудно. Както е известно, представителите на силната половина на човечеството са със слаби ангели и лесно хлътват по някоя мацка. Въпросът обаче е как да се задържи интересът на мечтания мъж, защото е ясно, че с времето хората започват да си омръзват, а първоначалната еуфория отминава.

Бъди непредсказуема и тайнствена

Твоят мъж не е най-добрата ти приятелка и не е нужно да му споделяш всички свои мисли. Винаги оставяй по-нещо неизказано. Нека мъжът не научава цялата информация за теб още от самото начало. Така образът ти ще е обвит в мистерия и това ще човърка любопитството му.

Показвай се в най-добрата си форма пред него

Мечтания мъж

Не е нужно да носиш тонове грим, къси поли и високи токчета пред своя избраник. Но все пак той ще оцени това, че винаги ухаеш приятно, носиш бижута и рокля. Тези малки детайли винаги придават женственост на образа ти и привличат мъжкото око.

Смей се на шегите му

Мъжете се чувстват добре, когато виждат, че жената до тях се забавлява. Затова когато той се шегува, покажи, че оценяваш чувството му за хумор.

Липсвай му

Как да задържиш интереса на мечтания мъж

Мъжът е ловец по природа и ако една жена обсебва цялото му внимание, бързо ще му дотегне от нея. Затова задължително намери занимания, които не са свързани с твоя партньор, и му дай време да почувства липсата ти. Така ще те желае още повече.

Усмихвай се

В своето ежедневие господата са натоварени с много сериозни задачи, които отнемат от енергията им. Ето защо в компанията на своята любима те търсят уют и добро настроение. Усмихнатата им половинка е техният пристан от тежкия ден. Ако една жена е вечно нацупена и прави драми от всичко, няма да задържи мъжа до себе си.

Бъди активна в спалнята

Как да задържиш интереса на мечтания мъж

Колкото и красива да е една жена, ако тя е скована в леглото, няма да задържи дълго интереса на своя партньор. Мъжете се чувстват уверени, когато виждат, че партньорката им изпитват сексуално удоволствие благодарение на тях. Това гали егото им. Затова редовно показвай на твоя човек, че той те прави щастлива в спалнята.

Накарай го да се чувства като герой

Мъжът не започва връзка с дадена жена заради дългите ѝ крака или големите ѝ гърди, а заради начина, по който тя го кара да се чувства. Ако тя му създава усещането, че той е неудачник, едва ли ще задържи любовта му за дълго. Ако обаче му показва непрекъснато, че той е нейният герой, той ще се чувства нужен и специален.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати