ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Пет дестинации за романтични разходки

Пет дестинации за романтични разходки

ГеновеваГеновева
Копирайтър
4434210105
Париж е романтична дестинация

Романтичните разходки и пътувания са желани от повечето от нас. Ако някой ви каже, че не иска или не харесва романтични разходки, на 99 % той ви лъже. Все пак кой не би се радвал да посети с половинката си някое романтична дестинация!

Като говорим за романтика, задължително трябва да споменем Париж, Франция. Разходката по Шанз-Елизе може да се окаже много романтична. Париж се води един от най-романтичните градове и е известен и с хубавото си вино, а където има вино, има и любов. Така, че ако искате да се насладите на романтична разходка, топ дестинация е Париж.

Друга такава дестинация е Венеция. Само като си помислим за разходка с гондола по Венецианския канал заедно с любимия човек и се разтапяме. Ако имате възможност, посетете Венеция!

Карнавал във Венеция

Третата дестинация, подходяща за романтична разходка, е Валенсия, Испания. Невероятно романтичен и много красив град. Ако искате да планирате една романтична разходка и се чудите къде да е, избере Валенсия, особено ако е лято.

Ако търсите веселие, то това е правилната дестинация за вас и вашия партньор, лятото във Валенсия е изпълнено с културни мероприятия и няма да скучаете нито миг.

Четвъртото място, подходящо за романтични разходки, е Дубай, една съвсем различна дестинация. Различната култура, климат, среда. В Дубай можете да се насладите на слънце, пясък, разходка с камили и романтични вечер в изисквани ресторанти. Станете част от една арабска приказка, като подарите на половинката си романтична разходка в Дубай.

Дубай

И петата романтична дестинация е Пловдив, България. Ако не ви се пътува извън България, изберете Пловдив и се насладете на една наистина романтична разходка. Този град може да ви предложи много автентични места за разтуха, похапваме, култура и любов.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати