Десет неща, с които по-възрастните жени привличат млади мъже

Двойка

За някои хора възрастта не е от значение. Те биват привлечени от значително по-млади или възрастни партньори, и това явление се среща и при двата пола.

Днес ще обърнем внимание на мъжете, които се впечатляват от по-зрели дами. Ето няколко причина, заради които по-възрастните жени привличат млади мъже.

1. Тяхната независимост – по-зрелите жени не се вглъбяват в идеята за семейство и не тормозят партньора си за брак и деца. Те живеят за мига, наслаждават се на преживяванията с младата си изгора и ѝ дават свободата, от която има нужда.

2. Техният опит – да, имаме предвид сексуален. Определено знаят какво искат в леглото и как да го получат. Разбира се, възнаграждават подобаващо неговите усилия.

3. Поемат инициативата – общо взето не им пука, защото са надраснали сюжета с влюбването, преследването, игрите. Рискуват и много често печелят, именно защото са направили първата крачка.

4. Тяхното изражение – зрелостта на една дама определено си личи, но точно това буди любопитството у някои млади мъже. Те намират чертите им за чаровни и нямат нищо против да им се наслаждават.

5. Умеят да подреждат приоритетите си – животът ги е научил кое е по-важно от другото и кое трябва да поставят на първо място в житейския си списък.

Възрастните жени харесват по-стойностни неща

6. Не разчитат единствено на визия – това дори е най-малкото. Те предлагат уют, грижа и достатъчно умствен багаж, с който мъжа до тях да се чувствате горд с дамата до себе си. Разбира се, достатъчно атрактивни са да привлекат вниманието на господата, но това със сигурност не им е приоритет.

7. Не са бъбриви – добри слушатели и съветници са. С времето са научили, че мъжете не обичат бъбривките.

8. Техните начини за забавление са различни – и често още по-весели. Могат да покажат на мъжа до себе си съвсем нови неща.

9. Те са се погрижили за парите си – умеят да спестяват, имат стабилна професия и могат да платят онова, което си позволяват сами.

10. Не досаждатвъзрастните жени дават свобода на човека до себе си, не го обсебват. Знаят, че той трябва да има своето лично време, както и те самите държат да разполагат със своето.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати