Как да бъдеш истински джентълмен

1 от 8 Снимки

1. Истинският джентълмен преценява думите си


Той борави добре с изразните средства. Никога не ругае в компанията на момичета и внимава как поднася информацията. Не използва глуповати обръщения.

Всички сме наясно, че времената се менят и порядките, които са съществували преди в отношенията между мъжете и жените, днес са по-различни. Въпреки това има някои неписани правила в поведението на силния пол, които винаги правят добро впечатление. Като например това момчето до теб да е истински джентълмен.

Да, няма нищо лошо мъжът да се държи като кавалер, да изглежда добре и да показва обноски на ниво. Ако някога се е смятало, че за да си джентълмен, трябва да произлизаш от знатен род, то днес не е така. Достатъчно е просто да проявяваш определено поведение и ще изпъкнеш като човек с класа и стил.

А една истинска лейди няма как да устои на подобно поведение. Виж в галерията ни с какви качества и привички се отличава истинският джентълмен. Върви по неговите стъпки и скоро ще имате успехи както в любовта, така и в други сфери от живота, където срещаш жени.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати