Ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Как да бъдеш истински джентълмен

Как да бъдеш истински джентълмен

8 от 8 Снимки

8. Джентълменът предлага да плати сметката


Не е задължително мъжът винаги да плаща сметката при среща с жена. Но със сигурност господата, които винаги си спестяват подобни разходи, не правят добро впечатление на нежния пол.

Всички сме наясно, че времената се менят и порядките, които са съществували преди в отношенията между мъжете и жените, днес са по-различни. Въпреки това има някои неписани правила в поведението на силния пол, които винаги правят добро впечатление. Като например това момчето до теб да е истински джентълмен.

Да, няма нищо лошо мъжът да се държи като кавалер, да изглежда добре и да показва обноски на ниво. Ако някога се е смятало, че за да си джентълмен, трябва да произлизаш от знатен род, то днес не е така. Достатъчно е просто да проявяваш определено поведение и ще изпъкнеш като човек с класа и стил.

А една истинска лейди няма как да устои на подобно поведение. Виж в галерията ни с какви качества и привички се отличава истинският джентълмен. Върви по неговите стъпки и скоро ще имате успехи както в любовта, така и в други сфери от живота, където срещаш жени.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати