Идеи за любовни подаръци, които всъщност изглеждат скъпи

Винаги можете да изберете евтини подаръци за влюбени

Изборът на подарък за любимия човек би могъл да бъде изключително трудно, особено ако нямате добри финансови възможности.

Разбира се, искате да вземете нещо, което да не изглежда евтино, за да не обидите половинката, но то често се оказва прекалено за доходите ви.

За щастие, имаме няколко идеи за евтини подаръци за влюбени. Те са бюджетни, но за сметка на това изглеждат ефектно. Ето как да зарадвате половинката си, без да се налага да похарчите цяло състояние за това:

1. Мек пуловер – суперготина идея за студените зимни дни. Ще бъдете сигурни, че любимият човек винаги ще усеща топлината на дрехата и на вашето сърце с този вид подаръци.

2. Керамика – керамичните артикули се срещат в множество разновидности – дизайни, форми, размери. Бихте могли да откриете нещо наистина уникално, красиво и впечатляващо. Сувенир, декорация или керамичен съд за спомен би бил чудесна и практична изненада.

3. Персонализирани бижута – те са любими на всеки. Едно бижу би могло да направи всеки празник по-специален и вдъхновяващ, още повече, когато украшението е уникално по рода си, изработени специално за вашата половинка.

4. Сладки изкушениябонбони, торта, шоколад – кой е любимият сладкиш на вашата половинка? Изненадайте я с него, със сигурност ще бъде впечатлена и щастлива!

Бонбоните са добър подарък за влюбени

5. Кафе машина – ако човекът до вас обожава да пие кафе, този подарък със сигурност ще го направи изключително щастлив. Така, той ще може да приготвя кафето си сам, по всяко време. Разнообразие при тези уреди е огромно и винаги ще откриете такава, която да бъде едновременно хубава и достъпна.

6. Букет с цветя – класика! Цветята не са нещо скъпо и могат да бъдат прекрасна изненада, съчетавайки ги по правилния начин. Те са един от най-красивите и нежни начини да изразите любовта си към някого.

7. Картина – на нещо, което половинката ви обича. Може да бъде и неин портрет. Уверете се, че художникът, който ще го изработи, ще се справи наистина добре. Картината е красив спомен завинаги.

8. Bluetooth слушалки или високоговорител – иновативно решение, свързано с развитието на съвременните технологии, което със сигурност ще бъде от полза на гаджето ви.

Чашата е евтин, но оригинален подарък за влюбени

9. Чаша – персонализирана или не, със забавен надпис, картинка, форма, дизайн. Имате безброй варианти и стига да потърсите, ще откриете наистина уникални идеи за любовни подаръци.

10. Книги – перфектното решение за всеки, който обича да чете. Книга от любимия автор или заглавието, което отдавна иска да вземе в ръце – идеалния завършек на всеки специален ден!

11. Персонализиран часовник – не е нужно да бъде часовник за ръка, стенният също е вариант. Забавна идея би била да поставите ваша обща снимка или пък картинка на домашния ви любимец, вашето място и т.н.

12. Дневник – дневникът е място, където половинка ви може да записва своите мисли, идеи, планове. Нещо лично, в което не трябва да надничате.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати