ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Трите зодии, които рядко ще видиш без половинка

Трите зодии, които рядко ще видиш без половинка

3-те зодии, които рядко ще видиш без половинка

За тях любовта е като въздух – не могат да живеят без нея. Те са обаятелни и очарователни – истински магнит за противоположния пол! Рядко можеш да ги видиш сами, просто защото в любовта нещата им се получават много добре. Нека видим дали вие сте един от тези късметлии - 3-те зодии, които рядко ще видиш без половинка!

Зодия Риби

Обожателите им се трупат на опашка, а те дори не си мърдат пръста за това! Толкова са магнетични, добри и всеотдайни, че благият им характер е като глътка въздух за всеки. От личността им струят положителни качества, които привличат противоположния пол. Лесно се впускат в нови отношения, защото са мечтатели и нищо не може да ги откаже да търсят истинската любов, ако все още не са я открили. Чувствителни са, имат нуждата от подкрепата на човек до себе си и рядко остават без такъв. Макар трудно да се вдигат на крака след претърпяно разочарование, те знаят, че накрая любовта ще възтържествува и никога не спират да я търсят.

Зодия Рак

Трите зодии, които рядко ще видиш без половинка

Те са страшно романтични. В главата им винаги се въртят любовни мисли и вълнения. Държат изключително много на човека до себе си. Обичат да разнообразяват отношенията си с креативност и мили изненади. Чарът им привлича неимоверно силно представители от противоположния пол и рядко можеш да ги видиш без обожател или половинка. Те имат нужда непрекъснато да имат човек до себе си и работят здраво по въпроса. Те са кълбо от емоции, заради които изпитват всяко чувство по-силно, отколкото всеки друг. Макар след многократно разбиване на сърцето, знаят, че любовта ги чака някъде. Колкото крехки, толкова и борбени личности със силна воля и голяма упоритост.

Зодия Дева

Трите зодии, които рядко ще видиш без половинка

Те са амбициозни, независими, стабилни и точно тази независимост е нещото, което привлича ухажорите им като магнит. Общителни са и нямат проблем постоянно да завързват нови запознанства. Флиртът им е в кръвта, но когато открият партньор, на когото могат да разчитат, остават верни и лоялни към него. В живота им рядко липсва любов. Имат добра интуиция, която им подсказва какво трябва да направят и която смело следват.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати