С тези лесни трикове евтините подаръци изглеждат луксозни

С тези лесни трикове евтините подаръци изглеждат луксозни

Подаръците са естествен начин да изразим специално отношение към някого. Било то заради важен повод като рожден ден или годишнина от сватбата, важно е да се представим подобаващо с подходящия подарък.

А колкото по-луксозен изглежда той, толкова по-впечатлен ще е човекът, който ще го получи. Факт е обаче, че за изисканите подаръци е необходим и по-голям бюджет.

Но не всеки има финансовите възможности за това. Ето защо ви предлагаме да видите няколко лесни трика, с които ще придадат на вашите подаръци блясък и те ще изглеждат досущ като бутикова покупка.

Опаковайте подаръка

И най-дребният сувенир ще изглежда скъпо, ако го покриете с хартия и му поставите панделка. Още по-добре би било, ако намерите и кутия, в която да го поставите. Ако подаръкът е по-дребен, можете да покриете дъното на кутията със своеобразна слама от нарязани на тънки сламки рекламни брошури/списания. След това ви остава само да разположите артикула, който сте закупи отгоре.

Добавете картичка

С тези лесни трикове евтините подаръци изглеждат луксозни

С подходяща картичка подаръците винаги изглеждат добре. Тя показва специално отношение и творчество. Ако е изработена лично от вас ще е още по-хубаво. Но и с картичка от книжарницата може да се справите чудесно. Придържайте се към правилото тя да изглежда лъскава, но не прекалено кичозна.

Аромат

Можете да напръскате (отдалеч) с парфюма си съдържанието в подаръчната кутия. Така подаръкът мигновено ще напомни на неговия притежател за вас. Приятният аромат пък ще остави усещане за стил и класа.

Домашни лакомства

С тези лесни трикове евтините подаръци изглеждат луксозни

В случай че ви бива в кухнята, спокойно можете да допълните своя подарък с кулинарни произведения, приготвени лично от вас. Вкусната и домашна храна, презентирана подобаващо е на мода. Тя не само може да се превърне в прекрасно допълнение към друг подарък, но и да заеме централно място. Домашни бонбони, весели курабийки или мъфини – все лакомства, които не струват много, но когато се приготвят добре, изглеждат изтънчено.

Цветя

Едно цвете, пък било то и откъснато от случайна градина, ще направи вашия подарък луксозен, специален и завършен. Ако завържете и панделка на китката, ефектът ще е още по-силен.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати