ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Ето как да разбереш готов ли е Той за брак!

Ето как да разбереш готов ли е Той за брак!

1 от 5 Снимки

1. Грижовен ли е?


Мъжът, който има потенциала да бъде добър баща и съпруг, се грижи за някого или нещо. Това може да сте вие, или пък роднините му (майка, баба, сестра). Дори отглеждането на домашен любимец или стайни растения показва, че този човек е грижовен и готов системно да полага усилия за друго живо същество.

Има партньори, които са заедно от години, и дамите вече се замислят за брак. Има и такива момичета, които още не са в сериозна връзка, но вече са решени да създадат семейство. И в двата случая те се вълнуват от един въпрос: Готов ли е този мъж за брак?

Граденето на семейно огнище е трудна стъпка за някои мъже. Встъпването в брак още повече. По правило повечето представители на противоположния пол се страхуват от този момент и не говорят за него. Но това, че партньорът ви не ви е предложил брак, съвсем не означава, че той не е готов за него.

Всъщност има един много лесен начин да разберете дали човекът срещу вас подходящ за добър съпруг. Достатъчно е да си зададете въпросите, които ще видите в нашата галерия. Те ще ви помогнат да разберете дали един мъж е готов за брак, при това без да се налага да губите много години от живота си с него в напразно очакване.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати