ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Ако забележиш тези 5 неща, значи Той наистина те харесва!

Ако забележиш тези 5 неща, значи Той наистина те харесва!

ХрисиХриси
Новак
31410
Той те харесва

Всички момичета знаят какво да си на метри от тръпката си, която не знае, че е такава и да се чудиш дали той те харесва. Вълнение, пеперуди, наречи го както искаш, но няма по-хубаво от това, ако чувството е взаимно.

И ако си от срамежливите и нерешителни девойки, ето 5 знака, че той те харесва. Проучи ги и придобий куража да действаш.

1. Промени в поведението – това се дължи на хормоните, които бушуват, когато момичето, което харесва, е около него. Държанието му може да бъде коренно различно. Някои мъжете стават романтични, правят мили жестове, докато други са на принципа – дразня те, защото те харесвам.

2. Драстична промяна в гласа – когато жена харесва някого, гласът ѝ става по-тънък и нежен, докато при мъжете е обратното. Той ще говори с най-мъжествения и плътен глас, за да привлече вниманието ти.

3. Ако се засрами и изчерви – забележи дали това се случва, когато си наоколо, когато се пошегуваш с него, когато му направиш комплимент. Изчервяването е един от най-добрите и доказани признаци на искреността. Така че, следващия път забележи дали ще успееш да го накараш да се притесни.

4. Демонстрира сила – знаем, че физически мъжете са по-силни от жените. Когато обаче той те харесва, ще ти демонстрира какво би могъл да направи, ще ти показва мускули, ще се шегува, ще ти налее вода, като преди това ще я отвори, макар и ти да можеш да го направиш. Когато човек е влюбен, той се чувства окрилен, енергичен, способен да направи всичко. Точно затова, той ще ти покаже, че може да те закриля и да се грижи за теб.

Има признаци, че той те харесва

5. Истинската любов е здраве - според проучване, проведено в Калифорния, както мъжете, така и жените стават по-силни и здрави, когато имат романтични отношения. Техните кости стават по-издръжливи. Това се случва, само ако любовта е взаимна и истинска, и хората, участващи във връзката, са щастливи един с друг.

Няма нищо по-хубаво от това да откриеш своята половинка. Често, обаче появата ѝ се забавя не за друго, а защото не се осмеляваме да отвърнем или да предприемем крачка към човека отсреща. Бъдете смели, правете опити, не спирайте да търсите любовта, а когато я откриете... просто обичайте.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати