Как реагират различните зодии, когато се ядосат?

ядосан представител на зодиака

Търпението на всеки има своите граници и когато в даден момент те бъдат преминати, различните хора действат по различен начин. Човек реагира на раздразнението според натурата и темперамента си. Нека видим как се ядосва всяка от 12-те зодии:

Овен – бомба със закъснител, която избухва на секундата. Може да последна скандал или дълго наказание с мълчание.

Телец – може да изтърпи много, но накрая ще си го получите! Дава различни сигнали, че нещо го ядосва и ако не се съобразите с тях, това, което ще последва няма да ви хареса. Пада си по чупенето и хвърлянето на разни неща.

Близнаци – истински ураган, който може да ви срине със земята! Казва онова, което мисли и онова, което не мисли, но му идва на ум, защото така знае, че ви засегне, а в такъв момент точно това е целта му.

Рак – пали бързо, но и бързо изгасва. Първо ще се нацупи, ще замълчи, после ще започне с хапливи изказвани и накрая ще ви направи на пух и прах. За щастие, бързо му минава.

Лъв – избухва веднага. Трудно може да разгневите тази зодия. Ето защо, ако се ядоса, значи нещата наистина са сериозни. Истинска буря и много щети след себе си.

Дева – обикновено трупат емоциите в себе си, което е доста грешно. Накрая могат да избухнат от най-дребното нещо и то да се ядосат не заради него, а заради всичко, което им се е насъбрало досега.

ядосан мъж

Везни – тази зодия страни от споровете и рядко може да я видите ядосана. Все пак, всеки има своите слаби моменти, така че не се учудвайте, когато в един момент чуете неща, които няма да ви харесат.

Скорпион – опустошителят. Не го закачайте, защото е страшно отмъстителен и злопаметен. Знае как да ви нарани и да ви накаже задето сте го ядосали. Не можете да си представите какво може да направи в гнева си.

Стрелец – пали бързо и може да ви изгори до основи. Не се страхува да казва истината в очите и често може да ви нарани именно с това.

Козирог – къса, хвърля, чупи различни предмети. Това е начинът му да се успокои. Само гледайте да не сте наоколо.

Водолей – остават насаме със себе си. Когато са ядосат не искат да бъдат притеснявани от никого. Стараят се никой да не ги намери. Това е начинът им да се успокоят.

Риби – може да стигне до физическа саморазправа. Този знак е страшно емоционален. Това важи и за негативните чувства, които изпитва. Напълно непредсказуем е, когато се ядоса. Може да очаквате всичко.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати