Кои са най-големите кръшкачи в зодиака?

изневеряващ мъж

Да, зодията е тясно свързана с характера, а той от своя страна определя темперамента, принципите и поведението на всеки човек.

Изводът: хората от различните зодии имат специфично отношение към определени неща, в това число и към изневерите. Разбира се, зодиакалният знак не е строго определящ за това, но поне можете да сте подготвени, щом попитате следващата си тръпка коя зодия е.

В този ред на мисли, противно на схващането, че Скорпионите са най-големите флиртаджии, проучване показва, че представителите на зодия Лъв имат най-голяма склонност към изневери. След тях се нареждат Овните и Близнаците. Следващата позиция се заема от зодия Стрелец. След него са: Телец, Рак, Риби, Козирог, Водолей.

Сред най-лоялните попадат именно Скорпионите, следвани от Везните и Девите. Да, Девата е най-лоялната зодия. Най-верният партньор, който се отдава напълно на своята половинка, имайки предвид, че е перфекционист, това не ни учудва. Все пак, едва ли би влязъл в отношения с човек, който не смята за идеален за себе си, а такъв не се открива лесно.

изневяра

Изследването е направено на база въпроси, свързани с лоялността на хора от различни зодии към техните половинки. Въз основа на отговорите им, вече всички знаем какво да очакването от съответния зодиакален знак.

Макар любовта да е сляпа и често да сме готови да простим дори изневяра, поне бихме могли да се опитаме да се подготвим за това, което следва. Онези, които стоят начело в списъка, споделят, че са изневерявали или са били на прага да го направят.

За успокоение на онези, които вече са изградили семейство или сериозни отношения с някои зодии от върха на класация - не приемайте проучването на 100%-ва гаранция за изневяра.

Все пак, редица други фактори оказват влияние в една връзка – любовта, уважението, индивидуалния характер на всяка личност и т.н. Най-важното нещо, което крепи връзката, е доверието. Изградете такова с вашия партньор, за да бъдете сигурни, че единствено вие сте се настанили в сърцето и в мислите му.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати