ezine.bg»Статии»Любопитно»Мотивация»Бързи срещи - предимства и недостатъци

Бързи срещи - предимства и недостатъци

Румяна СалалийскаРумяна Салалийска
Ветеран
38414242
Бързи срещи - предимства и недостатъци

Със всички тези ново приложения от рода на Tinder онлайн запознанствата се превърнаха в голям хит. Дълго време тези срещи бяха съпроводени с известна доза страх и недоверие, да не би човекът, с когото сме си уговорили среща в чата, наяве да се окаже съвсем различен от това, което сме очаквали.

Но много преди хитовите онлайн запознанства съществуват така наречените бързи срещи. Бързите срещи са един начин да се срещнем с нови лица извън нашето обкръжение. Нека да разгледаме как стоят в действителност нещата при тях и какви предимства и недостатъци имат.

Някои хора смятат, че е невъзможно да опознаеш някого за толкова кратко време и ги смятат за една голяма шега. Но като се замислим, ние не можем да опознаем докрай дори и хората, с които живеем и са до нас цял живот.

В днешно време всички или повечето от нас сме свикнали да разглеждаме онлайн профилите на напълно непознати, без да знаем кой в действителност стои зад този профил - и тук има голям риск за нас, защото този човек може да се окаже опасен или по-лошо - психически нестабилен. Но да навлизаме в повече подробности.

Така че - защо да не се опитаме да опознаем някого, макар и да сме общували с него само за пет минути.

Първа среща

Почти на всеки от нас се е случвало да имат една от онези срещи, които сякаш траят цяла вечност. Става ни скучно, иска ни се да избягаме през прозореца на банята или пък уговаряме със смс приятел да ни позвъни и да ни каже да се приберем спешно.

Ето това е един голям плюс в полза на бързите срещи, всичко приключва за 5 минути. След тези кратки минути със сигурност ще бъдем наясно дали искаме пак да се видим с този човек или не. Няма ги притесненията и вечните въпросите дали ще ми се обади или защо не ми се обажда, харесва ли ме или не ме харесва?

При бързите срещи всичко се разбира на момента. Разбира се и тук го има вариантът да бъдем отхвърлени, което за никого не е приятно, но поне ще знаем със сигурност накъде ще отидат нещата за в бъдеще.

И не на последно място, когато сме на бързи срещи, ние сме сред голяма група от хора, така че няма никакъв риск да ни се случи нещо неприятно. В най-лошия случай ще си тръгнем, без да сме си уговорили следваща среща.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати