Ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Твоят любим коктейл - според зодията!

Твоят любим коктейл - според зодията!

ХрисиХриси
Новак
3122
12 от 12 Снимки
12. Риби – чувствени мечтатели, точно това усещане ви дава и Май Тай.

Вероятно има питие, което си поръчвате почти винаги, когато сте на парти с приятели. Без значение дали е свежото мохито, класният Манхатън или джин с тоник, сякаш точно това е коктейлът, който изразява същността ви и поради тази причина е и любимият ви! А, знаете ли, че не сте сами и че ако се огледате, ще откриете и други, които предпочитат тази напитка и освен нея, другото общо помежду ви е зодията.

Хората от различните зодии харесват точно определени неща, в това число и напитки. Вярвате или не, това е факт. Ето защо, ако все още не сте открили любимото си питие и всеки път пиете нещо различно, просто защото не знаете коя е идеалната комбинация, прочетете следващите редове.

Понякога хороскопът може да се окаже доста полезен и в случая - да ви помогне да престанете да се лутате из менюто всеки път, щом посетите ново заведение. Достатъчно е да видите само един коктейл, който ще бъде идеалното допълнение към вечерта.

Това са напитките, които ще паснат идеално на характера, вкусовите ви предпочитания и настроението ви! Ще се изненадате колко много може да научите за самите себе си от зодиакалния си знак и колко малко е необходимо на човек, за да почувства комфорта на вечерта, независимо къде се намира. Просто един коктейл – за усмивки, цветно настроение и страхотен купон!

Вижте в галерията по-горе любимият коктейл на всяка зодия!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати