ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Как да се отървем от уроки

Как да се отървем от уроки

Румяна СалалийскаРумяна Салалийска
Ветеран
38414282
Червен конец против уроки

В много народни схващания е залегнало, че чрез уроките някой умишлено или неволно може да донесе физическо неразположение на друг човек, при това само като го погледне. Според древните култури уроките се получават в следствие на много силна негативна енергия, която пък, от своя страна, се поражда от завист, злоба и други негативни мисли. Как да разпознаем симптомите на уроките?

Отрицателната енергия на завистлив човек може да ви причини физически дискомфорт като разстроен стомах, температура, болки в главата, виене на свят и гадене. Също така засегнатият от уроки човек може да има лични, семейни или професионални проблеми без видима причина.

След като се запознахме със основните признаци на урочасване, нека разберем и как да се отървем от уроките. При нас напоследък за предпазване от уроки много хора носят червен конец на ръката си. Евреите пък връзват червен конец на детското креватче, за да предпазят малкото дете от лоши очи.

Нека да видим още няколко метода за предпазване от уроки, които използват хората в други части на света!

В Китай се използва един доста интересен метод. Взима се шестоъгълно огледало, което преди това е измито с чиста вода и престояло една нощ в бяла копринена кърпа. Поставя се от външната страна на входната врата.

Китайците вярват, че по този начин лошата енергия се връща обратно там от където е дошла. В Индия хората също вярват, че огледалото е мощен инструмент против уроки. Те пришиват към външната страна на дрехите малки парченца от огледало. В Сицилия за да се предпазят от уроки, слагат една шепа морска сол на земята от външната страна на входната врата.

Морска сол против урочасване

След седмица солта се измита, изхвърля се в реката и на негово място се поставя друга сол. В Испания е много популярно да се носи амулет. Той трябва задължително да е изработен от гладка черна кожа във формата на триъгълник.

Има още един метод за справяне с тази лоша енергия, сложете аквариум в южната част на дневната. Това хем ще ви предпази от уроки, хем ще допринесе за освежаване на интериора в къщата ви. Ето че има много и различни варианти да се справим с уроките.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest