ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Как да се отървем от досаден мъж

Как да се отървем от досаден мъж

Румяна СалалийскаРумяна Салалийска
Ветеран
38313541135
Как да се отървем от досаден мъж

Случвало ли ви се е да се опитвате да се отървете от мъж, който не харесвате и непрекъснато ви досажда?

Това може да се окаже една много трудна задача. Ето няколко начина, изпитани с годините от много жени, които могат да ви бъдат от голяма полза.

1. Фалшиво гадже

Това е може би един от най-старите трикове. Ако се движите в един и същ приятелски кръг, може да помолите някой от мъжете да се представи за ваше гадже. Флиртувайте един с друг пред него, дръжте се за ръце. Постарайте се да ви вижда навсякъде заедно, казвайте снимки в социалните мрежи, на които да личи че сте двойка. За по-сигурно може да помолите вашето фалшиво гадже да поговори с него, но спокойно, без скандали и заплахи за физическа саморазправа. Нека да му обясни, че не желае да ви досажда. Когато той разбере, че сте заета и няма шанс, съвсем скоро ще се отдръпне.

2. Момичето на татко

Кой би искал да включи баща си във времето за срещи? Жена, която иска да изплаши мъж. Споменаването на бащата още в самото начало плаши повечето мъже, защото то значи ангажираност и дългосрочно бъдеще. Можете да му кажете, че сте говорили на баща си за него и той непременно иска да се запознае с него. Има и друг вариант, който също действа. Кажете му, че баща ви не позволява да излизате с мъже, които той не е одобрил. Това ще го накара доста да се стресне и едва ли ще го видите скоро да се върти пак около вас.

3. Кралица на драмата

Как да се отървем от досаден мъж

Тук трябва да вкарате малко актьорска игра, но това работи. За да е толкова настоятелен, той най-вероятно си е изградил представа за вас като за перфектната жена. Е, време е да разрушите фантазиите му. Дръжте се като глезено момиче, мрънкайте и се оплаквайте от всичко. В момента, в който разбере, че не сте жената, за което той си ви е представял, ще се отдръпне сам.

4. Игнориране, изтриване, блокиране

Опитайте се да игнорирате досадника, за съжаление това може да отнеме доста дълго време. Ако това не проработи, изтрийте го и го блокирайте от всички социални платформи и имейли, за да не може повече да се свърза с вас. Това може и да е малко грубо, но би трябвало да му подейства доста отрезвяващо и най-после да разбере, че няма и минимален шанс да ви спечели.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати