6 двойки зодии, между които има фатално привличане!

секси двойка

Срещали ли сте с човек, с който усещате силно привличане, страст, химия, която е толкова силна, че и дори все още да не го познавате, знаете, че това е човекът за вас? Вероятно някои от вас да. Може това е временно увлечение или по-сериозна връзка, няма значение. Тези отношения не се забравят.

Ето кои са 6-те двойки зодии, между които привличането е фатално!

1. Везни и Овен – Овните са пламенни, чаровни и уверени. Това е достатъчно, за да впечатли Везните, които се влюбват доста лесно. Тук е налице привличане на противоположности, което обикновено трае кратко. Първите мигове, обаче, са наистина незабравими.

2. Риби и Телец – още един пример за противоположности, между които страстта е изпепеляваща. Отначало биват заслепени от любов. Емоциите бушуват, чувствата са неукротими. Впоследствие, щом започнат да се опознават, нещата се размиват, защото различията става твърде големи. Телците искат да си стоят у дома, по-мързеливи са, докато Риби държат на опитат от всичко, което предлага живота – нови емоции и преживявания.

3. Стрелец и Близнаци – помежду им има много общо. Намират теми и интереси, които ангажират вниманието и на двамата. След известно време, обаче, спокойствието на Стрелеца се сблъсква с двойствената природа на Близнаците, а знаем, че тя е опасна. В крайна сметка, конфликтите надделяват и често стават причина за край на връзката.

фатална двойка

4. Козирог и Рак – силното привличане между тях се заменя със спорове, веднага щом емоционалността на Рака се прояви в целия си блясък. Козирогът не е свикнал да обръща такова внимание на половинката си, тя започва да се чувства пренебрегната и отношенията се влошават.

5. Водолей и Лъв - истински пожар пламва между темпераментния Лъв и мечтателя Водолей. Идва момент, в който, обаче нарцистизмът на Лъва става непоносим, а той от своя страна се дразни на свободолюбивия дух на Водолея. Появява се сблъсък на характери.

6. Скорпион и Дева - страстта бързо бива потушена от различията между винаги подредената Дева перфекционист и пламенният Скорпион. Нещата помежду им не продължават дълго.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати