Какъв учител би бил всеки според зодията си!

Учител според зодията

Ето няколко неща, които може би ще ви помогнат да се разбирате с учителите си по-добре или поне да знаете какво да очаквате, щом влезете в класната стая.

Какви са учителите според техните зодии:

Овен – обикновено практикуват професията за кратко, тъй като нямат нервите и търпението да издържат повече време. В главата им се въртят твърде много идеи, чиято реализация изисква свободно време и пренасочване на вниманието им в друга посока. Обича състезанията и би могъл да организира такива с цел усвояване на материала по-бързо и по-интересно преподаване на уроците.

Телец – огромното му търпение има своите граници. Може да изтърпи доста от абсурдните идеи, които се въртят в главите на учениците му, но щом чашата прелее веднъж, виновниците ще си понесат последствията. Придържа се стриктно към уроците си, не прави компромиси, държи на дисциплината. Обича обоснованите отговори и подробните есета. При него няма шанс да се отървете от домашните.

Близнаци – часовете с него минават неусетно, тъй като има огромно чувство за хумор и знае как да предаде урока си по забавен и интересен начин за учениците. Понякога се отплесва и започва да говори за странични неща, да разказва истории. Не харесва преписването, по-вероятно е той сам да ви помогне, ако се затрудните, отколкото да бъде милостив, ако ви хване на гледат в тетрадката на съседа.

Какъв учител си според зодията

Рак – емоционален е, трябва да внимавате да не го обидите. Добър и сърцат човек, който би ви помогнал да разберете уроците, както и за всичко останало, от което имате нужда, стига да е по силите му. Държи учениците му да влизат в часовете с нетърпение, затова се стреми да прави времето, прекарано с него интересно и забавно.

Лъв – ако вие сте послушни, той ще бъде добър, ако злоупотребите с търпението му, обаче, ще видите лошата му страна. Може да бъде строг, но иначе е същинска душичка. Иска да бъде харесван от учениците си. Ако внимавате в часовете, слушате и покажете интерес и внимание, със сигурност няма да имате проблем с неговия предмет.

Дева – при учителите Дева всичко трябва да бъде ред и дисциплина. Мразят хаоса, закъсненията и неизпипаните детайли. Планират всичко от началото до края на часа и не понасят, когато нещо не върху така, както са го замислили. Ако се държите добре, ще получите разбирането, което бихте могли да търсите от един учител.

Везни – държат на тишината в часовете си. Често са непредвидими. В един момент може да ви подготвят за контролно, в следващия – да решат да проведат открит урок в парка. Не обичат споровете, не се месят в отношенията между учениците.

Скорпион – всяка респект само докато стои пред вас. Ясно е, че при него няма да има своеволия. Същевременно е любимият учител, защото преподава уроците си по интересен начин, знае как да влезе под кожата на учениците си. Общуването с него по всякакви теми би помогнало на всеки да се изгради като личност.

Стрелец – с него трябва да се приготвите за доста часове, прекарани сред природата. Вероятно ще бъде един от учителите на всички екскурзии. Обожава да пътува и да вижда как учениците му се забавляват, опознавайки нови места. Можете да бъдете сигурни, че винаги ще ви отговори честно на всеки въпрос. Той просто не може другояче.

учители и зодии

Козирог – с него не бива да се спори. В неговата представа никой не може да бъде прав, освен самия него. Нищо не може да промени мнението му или да го накара да размисли. Той е от онези препъни камъни – учителите, в чиито часове присъствието е задължително, защото иначе, ще си навлечете проблеми.

Водолей – макар да става дума за училище, той може да си позволи да не спазва правилата. Просто не ги харесва. Може да закъснее, да се обади в последния момент, че няма да дойде или нещо такова. Интересен учител, който става приятел с учениците си и те търсят компанията му дори след часовете.

Риби – не обича хаоса и безредиците в клас. Чувствителен е и към него трябва да се подхожда деликатно. Съпричастни са, биха помогнали с каквото могат, но не искат да бъдат въвличани в спорове и конфликти. Обикновено, Рибите са преподаватели по химия, биология, физика, тъй като се вълнуват от тези науки.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати