Козметичните процедури, които принц Хари обожава

принц Хари

Жените не са единствените, които обичат да се глезят с различни козметични процедури. Всъщност, макар да ги определяме като прищявка, тези терапии са важни, за да се чувстваме добре, за да имаме високо самочувствие и да направим добро впечатление на тръпката си.

Хубаво е да отделяме време за себе си, в което да положим грижи за тялото си, защото то е нашата външна обвивка, която нонстоп е пред погледите на всички наоколо.

Противно да това, че грижата за тялото спира, щом двама души решат, че искат да са заедно, много двойки правят точно обратното. Както жените, така и мъжете се стремят да изглеждат добре за своята половинка, да се поддържат и да се стремят да предизвикват усмивка на лицето на партньора си, щом се появят пред него.

За една двойка можем да кажем със сигурност, че следва този принцип, обръщайки внимание на мъжа в нея. Става дума за едни от най-обсъжданите личности сте кралските особи – принц Хари и Меган Маркъл.

Британски таблоиди издават разкрасителните навици на принц Хари, а именно, че той също е почитател на козметичните процедури. Любимата му такава е педикюрът, за който принцът плаща по 50 паунда. Професионалистите, на които се доверява работят в луксозния хотел „Коуърт парк“, намиращ се в Бъркшир.

принц Хари и Меган

Това е любимо място и на съпругата на принца – Меган Маркъл. Двамата се отдавали на заслужена почивка, козметични процедури и релаксиращи масажи там. Според източниците, двойката не отсядала в хотела, а в бунгало, разположено близо до него. Обикновено с тях са синът им и двете им кучета.

Освен на педикюра, принц Хари е почитател на отпускащите масажи. Те са начин за облекчаване на травмите и болките, които Хари е получил от играта на поло, която често практикува.

Няма лошо да се поглезиш с подобна процедура, особено в луксозен хотел, където да бъдеш обграден от професионалисти. Кралските особи предпочитат мястото, защото там получават вниманието, което заслужават. Предполагаме, че те са едни от любимите клиенти на служителите там и как няма, не се случва често да обслужваш херцози...

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати