Вижте защо Меган Маркъл не бърза да отслабне след раждането

Вижте защо Меган Маркъл не бърза да отслабне след раждането

Много млади майки по света са силно притеснени за това как изглеждат след раждането. При някои почти не личи че са били бременни, но при други промяната в теглото е голяма и те започват да се терзаят за това как по-бързо да си върнат предишната форма, започват с драстични диети и ежедневен маратон във фитнеса.

Но това не се отнася за Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл, която роди своя син Арчи през май тази година, и се появи 48 часа след раждането без никакви притеснения за това как изглежда. Тя каза, че иска да промени тези остарели разбирания, че една жена може да се чувства щастлива, красива и желана само ако е кльощава.

Изписаха се много коментари, изказаха се доста мнения и бяха зададени много въпроси както в пресата, така и в социалните мрежи. Въпроси от рода на: Защо тя все още изглежда бременна? Защо не бърза да отслабне? Дори правиха сравнения между нея и Кейт Мидълтън, за това че Кейт успя толкава бързо да възстанови фигурата си.

Меган Маркъл

На всичко това Меган Маркъл отговори, че няма да позволи на никого да диктува това как трябва или не трябва да изглежда. Тя иска да разчупи тези остарели разбирания, наложени от обществото.

Преди да забременее Меган беше доста запалена по фитнеса и прекарваше часове в залата. След раждането на сина си обаче тя се е отдала на йогата и медитацията и прекарва голяма част от времето си в оборудваното си студио за йога във Фрогмор (Frogmore).

Една от официалните говорителки на кралския двор Кейси Никол каза, че Меган е решила да не се претоварва още от самото начало, за това се е заела доста сериозно с йогата, която ѝ носи мир и спокойствие. Също така тя отделя време за разходки със сина си Арчи в парка на Уиндзор (Windsore Great Park).

Меган Маркъл

Със сигурност тези разходки в парка действат освежаващо на Меган. Наскоро журналистка от вестник Сън написа следното: Не е добре да коментираме телата на жените след раждане и да не забравяме, че въпреки славата си Мегън Маркъл е човек, който заслужава уединение и не на последно място - уважение.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати