Как да накараш бившият да ревнува

Има начин да накараш бившият да ревнува

Разделите са гадно нещо, особено когато ти все още си толкова влюбена, а той е намерил друга, за която смята, че е по-подходяща. Неприятно, но факт. Знаем, че момичетата сме по-чувствителни, но трябва да приемем, че нещата невинаги се получават така, както искаме. Все пак, ако е той е за теб, може би ще се върне, а може би не, нищо не се знае. Междувременно, ето как да го накараш да ревнува и да те поиска обратно...

1. Покажи му, че си добре без него – едва ли е така, но не трябва да показваш слабост. Усмихвай се, поздравявай, не спирай да излизаш с общите ви приятели, все пак те вече са и твои близки хора. Вкарай доза артистизъм и му покажи, че се чувстваш прекрасно и сама. Така бившият ще започне да ревнува много бързо!

2. Бъди неотразима – винаги! Както във Фейсбук и инстаграм, така и на живо. Грижи се за себе си, бъди в перфектна форма, бъди красива и с гордо вдигната глава. Покажи му какво е изгубил. Винаги бъде подготвена за среща с него, дори когато изхвърляш боклука (ако живеете близо един до друг). Нали знаеш, че ще го видиш, когато най-малко очакваш...

3. Не си помисляй за тъжни или злонамерени статуси в социалните мрежи – не си на 12! Нещата, които споделяш там, трябва да показват, че си продължила напред и се радваш на живота, а не, че все още не си го преживяла.

4. Тръгвай си първа – когато се озовете на едно място заедно или ако по някаква причина излезете само двамата, защото уж сте си останали приятели. Кажи, че трябва да тръгваш, защото имаш ангажимент/среща/работа. Не се обяснявай повече. Нека се чуди.

5. Не го разпитвай – вече не си му гадже, опитай да не задаваш твърде лични въпроси, колкото и да ти се иска. Все пак трябва да го убедиш, че вече не се интересуваш от него, нали?

Среща с бившия

6. Дръж се мило – покажи, че не се сърдиш, не вдигай скандали, не го преследвай и не мрънкай. Така ще се превърнеш в една от малкото жени, проявяващи търпение и разум (поне в неговите очи). Нека се чуди защо постъпваш така, може би защото имаш друг?

Бъди силна, смела, красива и готова за точния човек, който ще се появи в правилния момент, не се съмнявай в това!

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати