ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Най-силните черти на зодия Овен

Най-силните черти на зодия Овен

Жените от зодия Овен

Овните са сред най-активните представители на зодиака. Те мразят скуката, еднообразието и лентяйството. Авантюристи са и откриватели. Обичат да се забъркват в приключения, защото знаят, че така ще научат нови ценни уроци. Вижте в следващите редове най-силните черти на зодия Овен.

1. Овните са амбициозни

Те си поставят високи летви от най-ранна възраст и не се страхуват да следват целите си. Отдават се напълно на каузите си и могат да прекарат множество безсънни нощи, за да получат това, което се стремят.

2. Работливи са

Овните са работливи

Овните не разбират хората, които обичат да мързелуват. За тях работата е удоволствие. И ако открият нещо, което наистина им харесва, могат да се занимават с него по цял ден. Овенът няма да се поколебае да жертва почивката си, за да поработи допълнително.

3. Любопитни са

Овните имат желание да изследват нови територии. Трудно се задържат на едно място, защото постоянно искат да надграждат. Ако живеят по-малък град, биха се преместили в по-голям. А по-късно дори биха помислили да опитат и в друга държава.

4. Искат да се доказват

Овните обичат да срещат възхищение в очите на околните. Изявяват се като лидери и непрекъснато доказват нови и нови умения.

5. Търсят приключения

Овните обичат да пътуват и не държат да имат спътници. Когато са пътешествие, те са си самодостатъчни. А им е трудно непрекъснато да се съобразяват с навиците на други хора. Затова и няма да имат нищо против, ако ги оставите да отидат сами на море или да тръгнат на околосветско пътешествие. Те винаги ще намерят как да се забавляват. А историите, които ще ви разкажат после, ще са достойни за книга.

6. Страстни са

Овните са страстни

Овните са страстни в любовта. Те ще ви пленят с изпепеляващ поглед и похотливи желания в спалнята. С такъв партньор няма как да ви е скучно в леглото. Способни са на всякакви сексуални подвизи и никога не ще ви е скучно, ако ги имате за спътник в живота.

7. Упорити са

Овните са готови да се борят до последен дъх за целите си. Трудностите не ги плашат, а само ги амбицират. Ако желаното не се случи от първия път, ще продължат да се борят. Разбира се, не всички техни познати оценяват борбения дух на тази зодия. Понякога той може да се сравни и с голям инат, който също е част от характера на зодия Овен.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати