ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Каква съпруга си според зодията

Каква съпруга си според зодията

Румяна СалалийскаРумяна Салалийска
Ветеран
38414241
Добра съпруга

Жените от различните зодии се представят по различен начин в брака. Ако сте жена, която е склонна към приключения, как ще се отрази това върху ролята ви на съпруга? Или ако сте жена, която предпочита да прекарва повече време сама, означава ли това, че не сте склонна да отделите от личното си време, за да бъдете със съпруга си? Нека да видим какво казват звездите по темата. Каква съпруга сте според зодията си?

Овен

Вие сте съпруга, която има блестяща кариера, отделя време за тренировки и обикновено сте тази, която планира повечето неща в брака, независимо дали става въпрос за дълга ваканция или обикновена вечеря в ресторант. Имате впечатляващо количество енергия, но понякога трябва да забавите темпото и да си дадете почивка. Дори, когато графикът ви е препълнен, вие пак намирате време, което да прекарате насаме със съпруга си.

Телец

Вие сте съпруга, която прави дома красив и уютен за цялото семейство. Понякога сте склонни да надвишите месечния бюджет, така че определено се нуждаете от собствен поток на приходи. Вие сте вярна и влагате цялото си сърце, щом се ангажирате с нещо, особено ако се отнася за семейството ви.

Близнаци

Майка и дете

Вие сте тип съпруга, която винаги има нови и нови интереси, но пък лесно се отегчавате, особено ако някой не ви стимулира. Вниманието ви е на сто процента концентрирано върху семейството. Благодарение на голямата ви възприемчивост към обстоятелствата вие поддържате мира и спокойствието в брака си.

Рак

Вие сте съпругата, която мисли първо за нуждите на съпруга си. Изглежда, знаете от какво имат нужда всички в семейството и знаете как да им го осигурите. Когато съпругът ви се чувства зле, вие знаете как да го развеселите.

Лъв

Вие сте съпруга, с която всеки би се гордял. Знаете точно какво да правите и говорите на всяко социално събитие, вие сте топла и щедра към всички. Понякога се чувствате претоварена от ролята си на съпруга и се отдръпвате за кратко, но много скоро след това отново сте готова да минете в действие.

Дева

Вие сте съпруга, която се справя с всичко - всички проблеми, всички въпроси и всичко, което трябва да се направи. Вашият съпруг се чувства спокоен, защото знае, че можете да се погрижите за всичко. Вие сте добра съпруга, всеотдайна майка и лидерът в къщата.

Везни

Семейство

Вие сте забавната съпруга. Ако е възможно и има начин, ще направите всичко, за да сведете последиците от всеки конфликт до минимум. Най-много се забавлявате в компанията на семейството и приятелите и сте любезната домакиня на всяко парти.

Скорпион

Вие сте страстна съпруга, винаги се стремите да поддържате интереса на съпруга си. Никой никога не ви приема за даденост, защото давате много повече от колкото получавате. Вие сте отлична майка, въпреки че понякога сте строга и взискателна.

Стрелец

Вие сте безстрашна съпруга, отворена към света. А отвореността и желанието ви за живот поддържат жив интереса на съпруга ви. Вие сте вярна и предана, отличен родител и прекрасна домакиня.

Козирог

Съпрузи

Вие сте съпруга, която прави от съпруга си по-добър мъж, карайки го да се стреми към най-високите цели. Вие сте трудолюбива, забавна, стабилна и надеждна. Едновременно можете да се забавлявате, да се грижите за домакинството и да поддържате искрата в спалнята.

Водолей

Вие сте едновременно добра съпруга и най-добър приятел. Споделяте интересите на съпруга си, независимо дали се отнасят за благотворителна кауза или за интерес в областта на технологиите. Вие управлявате дом на дружбата и сте майстор в личните отношения, а предаността ви няма граници.

Риби

Вие сте съпруга изпълнена със страст и романтика, обичате да правите изненади на съпруга си. Постоянно работите за да поддържате искрата между вас жива и това ви харесва. Гледате на света по свой уникален начин, а със съпруга си сте винаги честна и открита.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати