Как да изглеждате по-млади?

Как да изглеждате по-млади?

Колкото и да не ви се иска, годините минават и възрастта ви напредва, като безмилостно оставя своите белези върху тялото и външния ви вид.

Но не се отчайвайте! Ето няколко полезни съвета как да изглеждате по-млади.

Как да изглеждате по-млади?

Изберете подходящ сутиен

Понякога сме склонни да купуваме дадено бельо, без да се замисляме дали то е най-подходящото за нас и дали изглеждаме наистина добре с него. С напредването на възрастта и след раждане гърдите се отпускат, но за щастие това може да се прикрие с правилно подбран и съобразен с вашето телосложение сутиен. Зле избраният сутиен не просто придава лош силует, но и може да причини болки в гърба, раменете и ръцете.

Поддържайте косата си

Основният издайник на вашата възраст са разбира се белите коси. Преборете се с тях, като боядисвате редовно косата си в подходящия цвят боя. Също така системно подстригвайте нацъфтелите краища, за да изглежда косата ви здрава и жизнена.

Светлите кичури са друг практичен вариант, който можете да приложите. Препоръчително е да са с два нюанса по-светли от естествения ви цвят. Това ще придаде на косата ви обем и светлина.

И не на последно място по важност, винаги сресвайте косата си и се старайте да я оформяте някак или поне да бъде прилежно прибрана, за да не изглежда сякаш току-що ставате от сън.

Изберете правилна форма на веждите си

Как да изглеждате по-млади?

Прекалено тънките вежди състаряват, а и са вече демоде. В последните години актуални са по-плътните и естествени вежди. Ако доста сте изтънили вашите, ще се наложи да оставите малките косъмчета да поникнат. Когато израснат достатъчно, бихте могли да се доверите на професионален козметик, който да придаде на веждите ви най-подходящата за вашето лице форма. Разбира се, можете да направите това и сами, но вероятно резултатът няма да е перфектен.

Погрижете се за ноктите си и кожата на ръцете си

Напуканата кожа на ръцете и неподдържаните нокти са враг на женската красота и със сигурност издават възрастта ви. След всяко миене на ръцете използвайте хидратиращ крем, за да предотвратите изсъхване на кожата ви. Поне веднъж в месеца посещавайте маникюристка, която да придаде елегантна форма на ноктите ви.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати