Девет начина да преоткриете страстта към партньора си

Върнете страстта в двойката

Колкото и здрава да е двойката, с която се сформирате с партньора си, е необходимо от време на време да преминете прага на монотонността. Липсата на разнообразие може да предизвика изстиване и загуба на интерес. За да не се случи това и връзката ви да не се разпадне, вижте начини да преоткриете страстта към партньора си.

1. Говорете открито с партньора си

През повечето време във връзка един от партньорите наблюдава признаците на монотонността по-рано. Може би другият е твърде погълнат от рутината, за да разбере какво се случва. Затова е от съществено значение да поговорите с него, ако се стигне до тук.

2. Прекарайте време насаме

Независимо дали оставате вкъщи или отидете някъде, чудесно е да прекарате известно време сами, далеч от всякакви разсейвания.

3. Правете неща, които не са непременно удобни за вас

Има риск да станете затворник на собствения си комфорт и дори да не мислите да направите нещо, което надхвърля този модел. Откъснете се от обикновените дейности и прекъснете удобството, оцветете живота на вашата двойка по необичаен за вас начин и върнете страстта.

4. Опитайте нещо ново с него

Опитайте нещо ново

Светът е пълен с възможности. Вместо да се прибирате от работа и обратно, потърсете места, където вие и вашият партньор може да се чувствате добре. Това може да бъде спортна дейност, курс, хоби, всичко, което ще ви накара да искате да бъдете заедно.

5. Не се колебайте да направите необходимите промени

Разбира се, има неща, които не харесвате в него. Можете да сте сигурни, че той вижда и няколко такива неща във вас. Няма нищо лошо. Никой не е перфектен и е добре да не оставяме нещата така. Променете това, което чувствате, че трябва да се промени с него, а и с вас.

6. Изненадайте го приятно

Чудесно е да си приятно изненадан понякога, нали? Това дори не трябва да е сложен жест. Вместо да се съгласявате с него във всяка ситуация, планирайте нещо от начало до край, което той не очаква и което ще го накара да се усмихне.

7. Заделете време за себе си

Поглезете се с масаж

Щастливата връзка не се основава на двама души, които седят заедно непрекъснато, а може дори да е обратното. Когато отделите време за това, което харесвате и това, което ви помага да станете най-добрата си версия, ще имате страст във връзката.

8. Спомнете си красивите моменти, прекарани заедно

С течение на времето партньорите, които имат дългогодишна връзка, намират все по-малко теми за обсъждане. Мълчанието може да бъде разрушително, така че ако попаднете в тази ситуация, винаги можете да извадите албум с по-старите си снимки, а останалото ще дойде от само себе си.

9. Пътувайте с него

Ето нещо, което е изключително важно за живота на една двойка. От момента на планирането до заминаването, едно пътуване ще ви сближи и по-важното ще ви помогне да разберете по-ясно какво харесва и не харесва всеки човек.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати