ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Месечен хороскоп: Стрелец, Ноември 2019

Месечен хороскоп: Стрелец, Ноември 2019

Месечен хороскоп: Стрелец, Ноември 2019

Стрелец - на първо време се нуждаете от почивка! Слънцето е в Скорпион, осветявайки сънлив сектор на вашата диаграма и ви насърчава да наваксате с почивката. Време е да си починете, да медитирате и да изследвате вътрешния си свят. Но това не означава, че ще бъдете напълно извън светлината на прожекторите: Секси Венера влиза във вашия знак на 1 ноември, заради което ще се чувствате привлекателни, привързани и нетърпеливи да прекарвате повече време с любимите хора или да се отдадете на флиртуване.

Просто не забравяйте да постигнете добър баланс на флирт и дрямка, за да извлечете максимума от енергията!

Напрежението е във въздуха на 5 ноември, когато Марс е във Везни и се сблъсква с Плутон в Козирог - внимавайте с темперамента си и не влизайте в спорове, особено за пари.

Слънцето и Сатурн са в Козирог и Нептун в Риби на 8 ноември, като ви носят дълбоко чувство на подкрепа, сила и сигурност, особено в личния ви живот. През Ноември Меркурий е ретрограден в Скорпион, което може да означава, че забравяте повече от обикновено, бягате в миналото си и дори имате някакви необичайни мечти (по-ясно изразени в сънищата ви - вътрешният ви глас ви говори! ).

Направете списък с най-важните си задачи, за да се не окаже, че сте забравили нещо важно. Меркурий се свързва с Плутон по време на неговото ретроградно пътуване (към 19 октомври) и разкрива важна информация и ви кара да мислите по-задълбочено за парите си.

Особено важен момент за Меркурий този месец е 11 ноември, когато планетата за комуникация среща Слънцето. Това, което при Стрелците е фантастично, е, че сте и природно умни, и ерудирани, и когато слънцето срещне Меркурий, вие отново се свързвате с вътрешните си знания на дълбоко и по-дълбоко ниво! Просто се опитайте да не бъдете всезнайковци, а по-скоро се доверете на вашата интуиция, на вътрешния си глас и знания.

Месечен хороскоп Ноември 2019

Важен етап е 12 ноември: Навлиза продуктивна пълна луна в Телец, плюс Марс се свързва с късметлия Юпитер (в момента е във вашия знак Стрелец). Тази пълна луна е прекрасно време да се отървете от лош навик или да премахнете занимания от графика си, които вече нямат смисъл за вас.

Вълнуващите срещи се провеждат по време на това пълнолуние и е чудесно време да споделяте идеи и да се свързвате с общности, които ви карат да вярвате в себе си. Ситуация, за която се готвите в ежедневната ви работа, най-накрая може да стигне и до кулминацията.

На 13 ноември Меркурий се свързва както със Сатурн, така и с Нептун, понастоящем в Риби. Замисляте за по-ранни събития от тази година, докато преразглеждате някои планове, свързани с парите ви и се събирате отново с миналото си. Изпитвате особена носталгия и започват разговори за семейство, потекло и детството ви. Също на 13 ноември Слънцето се свързва с Плутон, което е предпоставка да се впуснете в изследване на мистериозното.

Този месец има много енергия, която ви тласка да се доверите на интуицията си и да осъзнаете какво голямо предимство ви носи това и това е един от онези дни, когато доверието на вътрешния ви глас наистина ще се изплати. Това също е фантастично време за медитация.

Има ли нещо, за което не сте били честни със себе си? Кажете истината за това сега - макар и само в ума си - за да получите невероятни награди.

Любовта и парите в месечния хороскоп за Стрелец - планетата Венера се сблъскват с мистичния Нептун на 14 ноември, което прави една свръх -романтична, сантиментална и причудлива вибрация! Просто не забравяйте да поддържате нещата леки, не давайте обещания и избягвайте да мислите за ангажименти.

Вие сте особено завладяващи и магнетичени в средата на този месец, така че се наслаждавайте! Все пак планетата за екшън Марс влиза в Скорпион на 19 ноември, като ви призовава да направите крачка назад от битките си, за да можете да стратегирате и да си починете.

Марс е в Скорпион и може да ви направи подозрителни - може би ще се зачудите на кого можете да се доверите (слушайте интуицията си, но не позволявайте параноята да ви обсебва).

Месечен хороскоп: Стрелец, Ноември 2019

Меркурий приключва ретрограда си на 20 ноември и най-накрая ще спрете да мечтаете за миналото през нощта и да се натъкнете на него през деня Меркурий изчиства своята пост-ретроградна сянка (което означава, че се движи покрай зодиака, от който току-що се е оттеглил) на 7 декември, ще се отърсите от ретроградната енергия и ще може да продължите напред в комуникацията. Имайте предвид обаче, че нещата все още ще са малко тихи и сънливи. Разкриват се нови тайни и е блестящо време да засилите интуитивните си способности.

Вашият сезон започва на 22 ноември, Стрелец - щастливо слънчево завръщане! Когато слънцето навлиза във вашия знак, вие се чувствате съживени и готови да посрещнете следващата година! Особено късметлийски ден е 24 ноември, когато Венера се среща с управляващата ви планета Юпитер и носи големи благословии на вашия любовен живот и изобилие на радост във вашия свят!

Просто внимавайте за неочаквани промени в графика си и някои раздразнителни, груби настроения, докато Марс се противопоставя на Уран в Телец в този ден. Може да се случи неочаквано разпадане или анулиране на планове, но това е всичко, тъй като Венера и Юпитер са заедно в небето и се чувствате сладки, късметлии и готови да се насладите на живота си.

Венера влиза в Козирог на 25 ноември, осветявайки сектора на вашата диаграма, който управлява парите и сигурността, като ви носи материално богатство и повече изобилие.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати