ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Месечен хороскоп: Скорпион, Ноември 2019

Месечен хороскоп: Скорпион, Ноември 2019

Месечен хороскоп: Скорпион, Ноември 2019

Скорпион, това е вашият сезон! Чувствате тласък на креативност и жизненост, когато слънцето грее във вашия знак. Финансовите благополучия също зачестяват, тъй като планетата за любов и пари - Венера, навлиза в огнения Стрелец на 1 ноември. Внимавайте за драма и напрегната комуникация на 5 ноември, когато Марс е във Везни и се сблъсква с Плутон в Козирог - внимавайте да не проявявате голямо его, ревност и манипулации.

Ако някой се опитва да ви убеди да не се доверите на интуицията си (която е известно силна при вашия знак, скъпи скорпион), приемете това като червено знаме. Вече може да сте попаднали в голям спор и ако това е така, въведете трета страна, за да помогне в посредничеството с отсрещната страна.

8 ноември носи подкрепяща енергия, тъй като слънцето и Сатурн в Козирог и Нептун в Риби се приравняват: След каквито и кавги да са се случили около 5-ти и преди това, сега е подходящ момент да се покажете като съпричастни и да покажете своите нежни енергийни потоци. Нотка на романтика може дори да е във въздуха и това е продуктивен момент за обсъждане на планове - просто не забравяйте да ги поддържате гъвкави. Планетата за комуникация Меркурий е ретроградна този месец, така че всичко е малко във въздуха. Той също е ретрограден във вашия знак, което означава, че е добра идея да не правите залози и да обещавате.

Меркурий ще се свърже с Плутон по време на неговото ретроградно пътуване на 9 ноември, като откриете, че си припомняте разговор от около 19 октомври - критичната информация, изнесена на повърхността миналия месец, която трябва да бъде преразгледана. Особено важно прозрение идва на 11 ноември, когато слънцето срещне Меркурий, така че отделете време за тиха медитация, тъй като вътрешният ви глас има какво да сподели с вас.

Кулминация се случва в ситуация, която се развива във вашите отношения на 12 ноември с пълнолуние в Телец. Плюс това Марс се свързва с късметлия Юпитер в Стрелец на този ден, свързвайки ви с необходимите ресурси да се справите с тази ситуация. Не забравяйте да си починете много! Това е енергично пълнолуние, което понякога може да ни накара да се чувстваме претоварено емоционално и изтощени от енергия.

Внимавайте за съобщения, които пристигат като отговор на вашите мечти и през това време. Меркурий е ретрограден отново и връща мислите ви обратно към 14 и 15 октомври. Когато планетата за комуникация се свързва със Сатурн и Нептун на 13 ноември - плановете и ангажиментите трябва да бъдат преработени или преразгледани. Мечта или фантазия, която имате, се преосмисля. Но в същия този ден Слънцето също се свързва с управляващата ви планета Плутон, вдъхновявайки ви да сте по-смели в общуването с другите - безстрашието е във въздуха! По това време ще проведете разговор, който носи специална трансформация в живота ви.

Месечен хороскоп Скорпион

Венера се сблъсква с Нептун на 14 ноември, предизвиква объркване около любовта и парите, така че приемайте нещата по-спокойно и не пришпорвайте нещата. Въпреки мъглявата атмосфера обаче прекрасна енергия за романтика може да се появи, стига да не очаквате обещанията, дадени в този момент, да бъдат спазени! Ако вие и партньорът сте толкова влюбени, че двамата започвате да си фантазирате за приключенията, които ще преживеете заедно, знайте, че вероятно говори димът на Нептун - направете солидни планове в друг ден.

Другата ви управляваща планета - Марс, влиза във вашия знак Скорпион на 19 ноември, като ви дава енергийния тласък, който сте търсили. За щастие, Меркурий най-накрая завършва ретрограда си на 20 ноември, което ви позволява много по-лесно да изразите себе си. Закъсненията и неправилното общуване ще започнат да се изясняват и можете да очаквате да бъдете напълно ясни с другите на 7 декември, когато Меркурий изчисти сянката си, което означава, че планетата завършва да се движи покрай градусите, които е припокривала по време на ретрограда.

Сезонът на Стрелец започва на 22 ноември! Слънцето в Стрелец активира сектора на вашата диаграма, който управлява парите, ценностите ви и вашето чувство за емоционална сигурност. Чувствате се особено уверени в дните, когато Венера се среща с Юпитер на 24 ноември и един късмет, неочакван подарък може да се появи на пътя ви! Вероятно ще е изненада, защото Марс също се противопоставя на планетата на неочаквания, Уран, в Телец на 24 ноември.

Венера и Юпитер се считат за двете най-мили планети в астрологията - Венера управлява любовта, докато Юпитер управлява растежа и късмета - но Марс и Уран имат по-малко добра репутация. Марс управлява войната, а Уран прави разпад, така че противопоставянето им може да сигнализира за разпадането на съюз - особено този, който включва финанси. Но като се има предвид срещата на Венера и Юпитер в небето на 24 ноември, тази промяна все още може да работи във ваша полза - тази връзка сигнализира за прекрасно ново начало за вашите финанси и предстоящото новолуние, както и за влизането на Венера в Козирог на 25 ноември, може да е знак за нещо ново и да доведе до по-добро общуване.

С новолунието в Стрелец на 28 ноември се започва нов цикъл относно финансите в живота ви. Веселият щедър Стрелец е оптимист по отношение на парите - Стрелец е крикът на всички сделки с много ценни умения и вие също се впускате в тази изобилна енергия.

Планетата на фантазията Нептун приключва ретрограда си на 27 ноември, създавайки силна, страстна и романтична енергия, която е фантастична за правене на любов и правене на изкуство. На 28 ноември тече съпричастна енергия за комуникация, докато Меркурий се свързва с Нептун, като отново ви моли да помислите за 13 октомври и ноември. Същия ден Венера се свързва с Уран, носейки забавна изненада във вашите отношения: Неочакван и флиртуващ проект се осъществява.

Два дни по-късно, на 30 ноември, отново мислите за октомври и 13 ноември, докато Меркурий се свързва със Сатурн. При правилното подравняване мошеникът Меркурий върши чудеса с ръководителя на задачи Сатурн и това наистина е полезна връзка между двамата, създавайки печеливша енергия за вас, когато става въпрос за преговори.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати