Любовен хороскоп за 2020 година за Телец

Любовен хороскоп за Телец

За зодия Телец 2020 година ще бъде много романтична. Много е възможно вашите очаквания и желания да се изпълнят. Почти сигурно е, че ще срещнете партньора, за който винаги сте мечтали. Венера, господарката на любовта и отношенията, се намира в девети дом и оказва положителен резултат върху романтичните ви начинания. Тази година ще намерите щастието, заедно с любовта на живота си.

Взаимоотношенията на необвързаните Телци също ще бъдат с романтична тенденция. Обвързаните ще затвърдят връзката си, като се подкрепят един друг. За някои изгубената любов може да се завърне през тази година. Годишният любовен хороскоп за 2020 г., обаче разкрива някои възходи и падения в любовния живот на Телците.

В началото на годината Марс се намира в седми дом, което описва брачния ви живот през 2020 г. Присъствието на Меркурий в пети дом създава благоприятна среда и това ще доведе до незначителни колебания в романтични ви живот. Юпитер в четвърти дом ще допринесе за увеличаване на лукса и удобствата във вашия дом, което от своя страна ще донесе още повече сладост в брачния ви живот.

В последните дни на месец март Юпитер е в пети дом и това ще повлияе на личния ви живот. Ако имате разногласия с партньора си, тогава спорът ви може да бъде решен, само когато поискате съвет от близък приятел или важен член на вашето семейство.

Ретроградацията на Сатурн и Юпитер през май ще доведе до непредвидените обстоятелства, които могат малко да ви притесняват. По това време избягвайте всякакви пропуски в комуникацията с партньора си, в противен случай могат да възникнат погрешни схващания, разкрива любовният хороскоп за Телец.

Годишен любовен хороскоп за Телец

В края на месец юни Юпитер е в осми дом, докато все още е ретрограден, което може да бъде голямо предизвикателство за вас. Това може да окаже голямо влияние както върху любовния, така и върху личния ви живот поради липсата на удобства.

През ноември нещата отново ще започнат да набират темпо. Вашият любовен живот ще започне да кипи. Шансовете за брак за неомъжените Телци ще станат огромни.

Като цяло, в любовния живот на представителите на зодия Телец през 2020 година, ще се наложи да се положат усилия в средата на годината, което ще бъде много обнадеждаващо за взаимоотношенията ви с партньорите, гласи още любовният хороскоп за 2020 г. за зодия Телец.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати