Любовен хороскоп за 2020 година за Дева

Любовен хороскоп

Според любовния хороскоп за 2020 година за зодия Дева романтичният живот ще върви много добре почти през цялата година. Господарят на пети дом, Сатурн ще създаде прекрасни възможности за сключване на брак.

Юпитер в седми дом и Сатурн в четвърти дом са доказателство, че ще имате блажен и щастлив любовен живот. Хората, които все още не са обвързани, под влиянието на Юпитер ще открият своята истинска половинка през 2020 г. А тези, които вече имат дългогодишни взаимоотношения с някого, могат да помислят за бъдещето си и да изведат връзката си на следващо ниво.

Венера е господарката на любовта и се намира в пети дом, което ще бъде доста благоприятно за вас. Венера дава положителен отговор на тези, които искат да разкрият любовта си към някой специален за тях човек.

В началото на годината Сатурн се намира в пети дом, което ще даде възможност на омъжените представители на зодия Дева да се радват на огромно щастие.

До края на месец март Юпитер, заедно със Сатурн ще се преместят, което ще създаде благоприятно време за двойките, които се опитват да разширят семействата си, тъй като това може да доведе до появата на бебе в живота им. Ситуациите благоприятстват появата на брачно тържество в семейството. Въпреки това ретрогресията на Сатурн и Юпитер ще доведе до притеснения относно здравословното състояние на партньора ви.

Любовен хороскоп за Дева

През месец май, обаче Девите ще трябва да бъдат много внимателни. Най-вече тези от тях, които вече са омъжени, тъй като могат да възникнат известни притеснения за качеството на връзката, гласи любовният хороскоп за зодия Дева.

До септември има възможност да преживеете трудни времена в любовния си живот. Нещата ще започнат значително да се подобряват след прогресията на Юпитер и Сатурн. Към края на годината, през втората половина на ноември, Юпитер и Сатурн отново ще се преместят в пети дом, така че любовните ви взаимоотношения ще се върнат към нормалното.

Като цяло годишният любовен хороскоп за 2020 година за зодия Дева е много благоприятен и изпълнен с положителни мигове.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати