ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Любовен хороскоп за 2020 за Скорпион

Любовен хороскоп за 2020 за Скорпион

Любовен хороскоп за Скорпион

През изминалите няколко години във вашия личен живот настъпиха много промени, а любовният ви живот беше бурен с периоди на възходи и спадове. Това, естествено, не бива да ни учудва имайки предвид характера ви и вътрешните борби, които често водите. Нещата ще продължат по този начин още известно време, но още през второто тримесечие на новата година ще усетите промяна към по-добро, предвещава любовният хороскоп за Скорпион за 2020 година.

Вече са ви писнали мимолетните увлечения, флиртове за една вечер и бурните романси, от които нищо не излиза. Искате стабилност и хармония, партньор, на който можете да разчитате в всичко. Ако пък сте в стабилна и дългогодишна връзка, то годината обещава да запали отново огъня на романтиката и страстта с нова сила. Разправиите ще бъдат много малко и по никакъв начин няма да застрашават отношенията ви. Естествено, вие трябва да се въздържате от прояви на своя вечно контролиращ характер.

От април месец нататък годината ще бъде изпълнена с любов и романтика и за обвързаните, и за необвързаните Скорпиони. Трябва естествено да внимавате през периодите на ретроградност на Меркурий и Сатурн, защото може да ви предизвикат да постъпите необмислено или да кажете нещо, което не трябва. Това може да постигнете с повече упражнения за отпускане и срещи с хора, които ви допадат, а да избягвате такива, които ви натоварват и дразнят, съветва любовният хороскоп за Скорпион.

От есента нататък ще забележите как нещата определено си идват на мястото и в живота ви ще се появят нови и интересни хора, с които ще си допаднете и ще намерите общ език. Това е и времето да действате по отношение на дълго отлагани дела в любовния ви живот. Времето е подходящо да разкриете чувствата си пред човек, когото харесвате отдавна, да заживеете с партньора си или пък да предложите брак на половинката си. Романтиката на последните месеци от годината определено ще ви помогне.

Годишен хороскоп за Скорпион

Навлизаме в Годината на Плъха и това обещава успехи и в работата, и в любовта. Вие само трябва да сте внимателни и да откриете знаците, които със сигурност ще ви даде. Овладейте емоциите си, влезте в хармония със себе си и се обградете със стойностни хора. Така ще бъдете много по-щастливи, препоръчва годишният любовен хороскоп за Скорпион.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати