Седем признака, че излъчвате негативни вибрации към околните

Негативна енергия

Често ни казват, че не бива да ни пука особено, за онова, което другите мислят за нас. И това е така, но само до известна степен. Всеки човек има нужда да бъде харесван и да знае, че е приятна и предпочитана компания.

Има обаче хора, които излъчват негативни вибрации, каращи околните да ги отбягват, в това число и представителите на противоположния пол.

Случвало ли се е системно някой да не ви вдига телефона? Или дълго време да си търсите компания за кино или неделно кафе? Ако е така, то е много вероятно да спадате именно към тази категория без дори да го осъзнавате.

Ето някои важни признаци на негативните вибрации:

1. Трудно създавате нови приятели

Или пък приятелствата, които завързвате, приключват бързо. Това е така, защото повечето хора бързо се уморяват от чуждия песимизъм и отрицателна енергия. Ако коригирате вибрациите си и някои от вижданията си за живота, тогава е твърде вероятно ефективно да привлечете нови и прекрасни хора в живота си.

2. Познатите ви винаги са заети

Приятели

Ако приятелите ви са заети всеки път, когато се опитвате да се помотаете с тях, проверете себе си, за да видите дали отрицателната ви енергия отново не е виновна. Разбира се, на всеки му е позволено да има лоши дни, но ако всичко, което излиза от теб, е отрицателно, хората бавно, но сигурно ще започнат да се движат в обратната посока.

3. Околните избягват да ви гледат в очите

Хората са чувствителни към вибрациите, които другите излъчват. Така че могат да реагират на негативизъм, гледайки настрани и избягвайки погледа ви. Когато човек е топъл, позитивен и щастлив, останалите винаги търсят компанията му и искат да попият добро настроение. Ако излъчвате негативни вибрации, другите може да избягват подсъзнателно контакта с вас, като гледат встрани или физически отдалечат тялото си от вашето.

4. Езикът на тялото също показва кога носим негативизъм

Отбягване

Кръстосвайки ръце пред гърдите си и гледайки настрани или в далечината, докогато другите ви говорят, подсказва, че не искате да общувате. И, че не желаете да ви занимават, нито пък ви интересува какво имат да кажат другите хора.

5. Винаги смятате, че вината е в другите

Ако хората непрекъснато се чудят дали сте добре - дори когато сте в отлично настроение - може би си струва да помислите защо може да питат. Възможно е начинът, по който се държите, или начинът, по който общувате, да създава усещане, че сте сърдити. Не въздишайте и не се оплаквайте твърде често. И ако сте системно скарани с повечето си приятели, вероятно вината не е в тях.

6. Хубавите неща винаги ви отбягват

Среща

Ако излъчвате негативна енергия, то тогава вие автоматично отблъсквате нещата, които желаете, като финансов успех или любов. Случват ли ви се само неприятности? Може би е време да фокусирате ума си върху положителните неща. Бъдете благодарни, за това, което ви се дава, не завиждайте на другите и се радвайте на малките неща. След тях ще дойдат и големите, стига да се научите да ги цените!

7. Привличате един и същ тип мъже

Ако продължавате да привличате един и същ тип отрицателен, токсичен партньор, тогава може би отделяте грешна енергия. Искате да срещнете определен тип хора, но не се чувствате достойни за тях дълбоко в себе си? Ако е така, то тялото ви излъчва сигнали и издава знаци, че всъщност нямате интерес към тях. В такива случаи добрите партньори автоматично се изключват от играта и започват да търсят по-жизнени и позитивно настроени половинки.

Ако се припознаете в някой от тези образи, може би е дошло време да направите промяна, която започва от самите вас!

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати